reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla Naszych maluchów:) czyli co polecamy :)

Super rzeczy polecacie :)
Ja dodm jeszcze
* pieluchy bambusowe (takie jak tetry) ten material jest swietny i malucha tym mozna przykryc np.
Co do pieluch to u mnie sorawdzily sie te bambusowe i tetry, flanela jakos slabo
* parasolka do wozka!
* tantum rosa do podmywania po porodzie sn najlepiej z aspiratorkiem
* cos slodkiego na zaraz po porodzie ;)
* bodziaki kopertowe takie jak na zdjeciu, latwiej sie zaklada

Screenshot_2019-01-02-10-48-31.jpeg

reklama
O matko! już zaczynacie kompletować wyprawkę? Termin mam na 27.06 i nadal nie ogarniam :) a w domu też krzyczą że jeszcze za wczas i można zapeszyć :oops:

O matko! już zaczynacie kompletować wyprawkę? Termin mam na 27.06 i nadal nie ogarniam :) a w domu też krzyczą że jeszcze za wczas i można zapeszyć :oops:
Nie cierpię takich przesadow [emoji57] ja mam juz praktycznie wszystko, tylko wozek i wyprawke do szpitala dla mnie i malucha musze zamowic w aptece ale to w kwietniu [emoji6]
A tak w ogole witaj [emoji6] zapraszamy na glowny watek [emoji6]

Ja nie kompletuje. Przy ilości rzeczy po mojej trójce, które rozdałam znajomym i rodzinie liczę na to że cała wyprawka do mnie sama wróci [emoji23]

Mnie na szczęście ominie kilka droższych zakupów (Mąż jest najmłodszy z rodzeństwa i siostra niedawno urodziła :) ) Ale ogrom rzeczy do kupienia mnie przytłacza... A wózek to już w ogóle czarna magia :D jak juz znajdę idealny jak mi sie wydaje i ma dobre opinie to przy każdym pojawią się opinie też negatywne o_O

Mnie się marzy taki misio do karmienia tylko w kolorze szarym bym chciała. Będzie później służył jako maskotka dla dziecka. Trochę drogi miś, więc sobie zażyczę na zajączka wielkanocnego [emoji23]
IMG_20190102_090252.jpeg

reklama
Ale super z Waszymi poradami. Ja jestem kompletnie zielona w temacie, muszę wszystko kupić bo nic nie mam i kompletnie nie wiem od czego zacząć [emoji85]

Do góry