reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla Maluszka- rady i porady

Chciałam kupić na allegro używana karuzelę. Znalazłam fajną. Nowa kosztuje 150zł już z przesyłka.
Używana była na licytacji za 55zł. Dałam 65zł. Patrz teraz czy się skończyła i co widzę. Ktoś kupił tą karuzelę za 113zł + przesyłka!
Powariowali ludzie. Ja bym nigdy w zyciu tyle nie dała. Tym bardziej jak mogę mies za kilka zł więcej nową.

reklama
Smile- my mamy projektor z Kubusiem puchatka i mlody jest do tej pory wnieboziety:)sa melodyjki nocne na suficie wyswitlana jest historyjka z Kubusiem i 3 dzienne w tym regulowana głosnosc .dotykajac bzyczy osa, chrapie tygrysek:) takie tam mielismy FP karuzele dla nas wielka pomyłka i ta cena..wrrrr.Tym bardziej czytalam ostatnio o karuzelach ze dzieci do 3 mż wogóle nie powinny skupiac wzroku na kilku rzeczach naraz bo moga miec zeza:)

Phel - ja chciałam kupić z FP, ale za grosze, bo nie wiadomo ile posłuży.. ale w takim wypadku to ja dziękuje. Z jaki macie projektor?

identyko;) i znalazłam za 80zł akurat ten jest drozszy ale pierwsza lepsza aukcja;)TOMY 2015 Projektor Lampka KUBUŚ PUCHATEK DISNEY (2966955615) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
a tu kobitka testuje na youtube;)projektor TOMY Kubus Puchatek - YouTube...

P.S i tak sobie wlasnie teraz ogladam na youtube karuzele i jest ta ktora sprzedalam i nie zaluje jak patrze jak kilka maskotek wisi nad głowa malenstwa i sie kreci oczoplasu mozna dostac:)ja bym tak nie chciala;PPP

Ostatnia edycja:
u nas jedna z cioc zapowiedziała że kupi a jak będzie to się okaże, wcześniej miałam taką zwykłą, uchowałą się tylko pozytywka:sorry:

Ostatnia edycja:
reklama
Moje pierwsze zdobycze dla Marcelka kupione na allegro od moich sssuper sprzedawców:-Dza wszystko dalam 30zł z przesyłka:tak:używki ale w stanie idealnym:pPP 007.jpg

Do góry