reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla Maluszka- rady i porady

Izunia, gratuluję zakupu, ładne kolorki, super bryka :happy:
Nef, w zeszłym roku po 20 kwietnia było tak ciepło, że szok, miejmy nadzieję, że pogoda i w tym roku dopisze :happy:

reklama
Dziękuje kobietki za miłe komentarze :-)
Jula rzeczywiście przejęła sie juz rolą :-D kazała mi jeździc wózkiem po mieszkaniu, bo ona tez bedzie wozic swoją lalę. Takze spacerowałyśmy z dwoma wóziami po całej chatce :tak:
Szczerze troszke mnie to przejęło, bo uświadomiłam sobie, że to jeszcze chwilka została i tak bedziemy chodzic na spacerki :szok: jak ja sobie dam rade z dwójką ???? Musze, musze musze !!!! :-D:-D

Nie wiem czemu ale mnie przerazaja te ceny....ja ostatnio mam ulubionego sprzedawce na allegro który sprzedaje outletowe z Wielkiej Brytani ciuszki dla maluszkow w stanie idelanym:) ostatnio kupialm kombinezeon polarkowy typowo wiosenny za 15zł:-) do tego pare spioszkow bluzek i razem poszlo 80zł z przesyłka no ale jest ok 6-7 rzeczy:-)Dla Alanka juz kupuje drozsze i fajniejsze rzeczy bo juz tak az bardzo szybko nie rosnie jak noworodek:)

reklama
kasiek23; slodkie te reniferki. w smyku juz wykupiono wiekszosc ciuszkow w promocyjnych cenach. mi sie udalo w grudniu trafic tam 2 sweterki, spioszki i pajace. Wygladaja super. Widac ze gatunek b dobry a delikatny. Zobaczymy co po praniu...

Do góry