reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka - co powinna kupić mamusia dla siebie i dzidziusia?

Ja tylko na zimę używam kremu do buzi, no i na lato na całe ciało jak już biegała. Codziennie nie smaruje buzi ani ciała, wychodzę z założenia im mniej kosmetyków dla bobasa tym lepiej

reklama
Ja dla córki na słońce używam takiego więc i Junior się załapie.
Anthelios-Dermo-Peadiatrics-High-Protection-Spray-SPF-50+-125ml.jpg

Załączniki

• Anthelios-Dermo-Peadiatrics-High-Protection-Spray-SPF-50+-125ml.jpg
    Anthelios-Dermo-Peadiatrics-High-Protection-Spray-SPF-50+-125ml.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 63
Do buzi nie mam zamiaru niczego stosować. Dal Klaudii mam 50tkę Pharmacerisa (bo wszystko inne/tańsze ją uczula) Nie wiem od kiedy można go używać, muszę postudiować ulotkę.

Ja też niczego nie stosowałam i nie stosuję. Na lato obowiązkowo filtr, na zimę coś na mróz i tyle. Dopiero jak się N. kiedyś takie szorstkie policzki zrobiły to miała balneum ale jak tylko buzia była ładna nie stosowałam.

A balsamem buzi nie można stosować?
Pamiętam jak hormony schodzily i trądzik niemowlęcy się pojawił to smarowalam. Wstrzymajcie się z kupnem kremów bo pewnie próbki będziecie miały z niebieskiego pudełka ;)
Ja na lato mam Daxa

Faktycznie o próbkach z pudełek zapomniałam :-) U nas oprócz niebieskiego, dawali też różowe :-)

Tak, te pudełka są ze szpitala :tak: U nas dawali jeszcze jakieś karty do wypełnienia i później przysyłali do do domu pełno próbek, pieluch, kaszek itp.

reklama
Do góry