reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka, akcesoria dla niemowląt - sklepy w Bielsku

reklama
Witam ja polecam www.bamarnicol.pl (Czaniec) - teściowa ostatnio kupiła ciuszki z tej firmy i naprawdę godne polecanie dobry materiał a teściowa się na tym zna bo jest krawcową i ceny jak na takie ciuszki wcale nie drogie.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jeśli chodzi o blanca baby to owszem maja praktycznie wszystko co potrzeba, ale dosyć drogo, dobry był sklep maan, ale niestety zmienili go na baby cosmo i już nie jest taki fajny, ja polecam dwa sklepiki koło klimczoka na przeciwko parkingu ( nie pamiętam nazwy), ale zawsze tam jest to co potrzebuje. Polecam też sklepy dziecięce w żywcu, jest ich tam dosyć sporo( blisko siebie), więc skompletowanie wyprawki będzie czystą przyjemnością.

Hej. Dziewczyny pytałam już raz w innym wątku a teraz zapytam tutaj. Powiedzcie mi czy w Sferze jest plac zabaw dla dzieci za darmo? Prosze odp mi bo jutro tam chcemy jechać.

Polecam sklep Marysia w Pisarzowicach, obok Delikatesów Centrum - mają duży wybór, m.in. Bamar Nicol, Gama, Ewa Klucze, Krymar... Do wyboru do koloru i dużo taniej niż w Bielsku. Towar można obejrzeć w sieci, wystarczy wpisać w wyszukiwarce ich nazwę.

to ja dodam swoje "3" grosze :)

akurat wyprawkę robiłam pół roku temu i trochę się nachodziłam tu i tam :) (a raczej najeżdziłam)
MAAN - hurtownia nie istnieje już na ul. Komorowickiej od czerwca tego roku
Blanca - TRAGEDIA mega drożyzna w porównaniu z innymi sklepami!!!! nie polecam :))
Duduś - tutaj można by opisywać w parę godzin ale w skrócie tak: obsługa fatalna - widać że sprzedawcy mają prowizję i wciskają klientowi najdroższy produkt - byłam zainteresowana kupnem wózka 3 w 1 oraz krzesełka do karmienia - za każdym razem co innego mi wciskaskano a ostatnio usłyszałam, że fotelik do samochodu za mniej niz 800 zł to "Chłam" cytat dosłowny :)))) w końcu kupiłam ten sam wózek od producenta z czestochowy za 600 zł TANIEJ!!!!!!

Gluck - teraz jest otwarty na komorowickiej - pani z obsługi bardzo niekompetentne - wciskały mi kit ze nie ma czegoś takiego jak pościel dla niemowlaka rozm. 120x90 :)))))) kupione wreszcie na necie :)

Jeżeli chodzi o ubranka to przypadkowo trafiłam kiedyś na sklepik w Pisarzowicach kolo Delikatesów Centrum - mają fajny wybór i co dla mnie BARDZO WAŻNE - od polskich producentów - nie chce kupowac chińszczyzny tym bardziej, że dziecko jest alergikiem :)

Ceny bardzooooooo fajne moze dlatego, że nie jest to sklep w centrum handlowych -gdzie czynsze wynosza kilkanaście tysięcy złotych

dwa tyg temu pojechałam tam ponownie i nakupowałam ubranka na zime :) wg mnie warto czasami podjechac kawałek i kupić ubrania polskie i z dobrej gatunkowo bawełny

W bielsku brakuje mi takich sklepów dla maluchów - bo w kioskach na osiedlach mają tureckie rzeczy - pozostają centra handlowe ale tam znowu ceny kilkakrotnie wyższe :/

Wzupełnosci sie z Toba zgadzam a sklepik w Pisarzowicach polecam;-)

reklama
Do góry