kosmata_mama
Początkująca w BB
mamii - Ja zamiast Mutsy wybrałam Coletto Mateo - cenowo tańszy i lżejszy a zależało mi na lekkim wózku jak Mutsy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to ja dodam swoje "3" grosze
akurat wyprawkę robiłam pół roku temu i trochę się nachodziłam tu i tam (a raczej najeżdziłam)
MAAN - hurtownia nie istnieje już na ul. Komorowickiej od czerwca tego roku
Blanca - TRAGEDIA mega drożyzna w porównaniu z innymi sklepami!!!! nie polecam )
Duduś - tutaj można by opisywać w parę godzin ale w skrócie tak: obsługa fatalna - widać że sprzedawcy mają prowizję i wciskają klientowi najdroższy produkt - byłam zainteresowana kupnem wózka 3 w 1 oraz krzesełka do karmienia - za każdym razem co innego mi wciskaskano a ostatnio usłyszałam, że fotelik do samochodu za mniej niz 800 zł to "Chłam" cytat dosłowny ))) w końcu kupiłam ten sam wózek od producenta z czestochowy za 600 zł TANIEJ!!!!!!
Gluck - teraz jest otwarty na komorowickiej - pani z obsługi bardzo niekompetentne - wciskały mi kit ze nie ma czegoś takiego jak pościel dla niemowlaka rozm. 120x90 ))))) kupione wreszcie na necie
Jeżeli chodzi o ubranka to przypadkowo trafiłam kiedyś na sklepik w Pisarzowicach kolo Delikatesów Centrum - mają fajny wybór i co dla mnie BARDZO WAŻNE - od polskich producentów - nie chce kupowac chińszczyzny tym bardziej, że dziecko jest alergikiem
Ceny bardzooooooo fajne moze dlatego, że nie jest to sklep w centrum handlowych -gdzie czynsze wynosza kilkanaście tysięcy złotych
dwa tyg temu pojechałam tam ponownie i nakupowałam ubranka na zime wg mnie warto czasami podjechac kawałek i kupić ubrania polskie i z dobrej gatunkowo bawełny
W bielsku brakuje mi takich sklepów dla maluchów - bo w kioskach na osiedlach mają tureckie rzeczy - pozostają centra handlowe ale tam znowu ceny kilkakrotnie wyższe :/