reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka 2011 - co warto mieć, co odpuścić, co zabrać do szpitala

dziewczyny a co kupujecie do czyszczenia noska - sól fizjologiczną czy wodę morską bo gdzieś czytałam że jedno z tego nie powinno być używane przy noworodkach tylko nie pamiętam co to było

reklama
dziewczyny a co kupujecie do czyszczenia noska - sól fizjologiczną czy wodę morską bo gdzieś czytałam że jedno z tego nie powinno być używane przy noworodkach tylko nie pamiętam co to było

ja nie mam nic..
ale wiem że woda morska niby jest dobra
mam tylko aspiratorek....

ja też mam disnemar a aspirator chciałam marimer bo tam nie trzeba filtrów tylko zwykła wata ale kurcze nigdzie u mnie nie ma takiego :/ a sól fizjologiczną też mam bo albo do noska albo do oczu będzie :)

Tak tantum rose na pół litra , i mówiły dziewczyny że 2,3 razy dziennie polewać. ja mam 3 saszetki zobaczymy czy wykorzystam

ja też mam disnemar a aspirator chciałam marimer bo tam nie trzeba filtrów tylko zwykła wata ale kurcze nigdzie u mnie nie ma takiego :/ a sól fizjologiczną też mam bo albo do noska albo do oczu będzie :)

Tak tantum rose na pół litra , i mówiły dziewczyny że 2,3 razy dziennie polewać. ja mam 3 saszetki zobaczymy czy wykorzystam

Ja mam aspiratorek taki co się watę właśnie daje...
mam nadzieję, że się spisze...

a tantum rosa to 4 saszetki - powinno starczyć bo ileż można na siebie wlać za jednym razem??

Ja mam aspiratorek taki co się watę właśnie daje...
mam nadzieję, że się spisze...

a tantum rosa to 4 saszetki - powinno starczyć bo ileż można na siebie wlać za jednym razem??

A jakiej firmy masz aspirator? Marimer czy inny?

samantaa - disnemar to właśnie woda morska w speju więc wydaje mi się że mozesz spokojnie kupić to z marimera:) ja chcę ten aspirator ze względu na brak filtrów które zastępuje wata więc wydaje mi się że ekonomiczniejsze rozwiązanie;)

reklama
Do góry