reklama
C
claudia4you
Gość
dziewczyny a co kupujecie do czyszczenia noska - sól fizjologiczną czy wodę morską bo gdzieś czytałam że jedno z tego nie powinno być używane przy noworodkach tylko nie pamiętam co to było
ja nie mam nic..
ale wiem że woda morska niby jest dobra
mam tylko aspiratorek....
ariska
Fanka BB :)
ja też mam disnemar a aspirator chciałam marimer bo tam nie trzeba filtrów tylko zwykła wata ale kurcze nigdzie u mnie nie ma takiego :/ a sól fizjologiczną też mam bo albo do noska albo do oczu będzie
Tak tantum rose na pół litra , i mówiły dziewczyny że 2,3 razy dziennie polewać. ja mam 3 saszetki zobaczymy czy wykorzystam
Tak tantum rose na pół litra , i mówiły dziewczyny że 2,3 razy dziennie polewać. ja mam 3 saszetki zobaczymy czy wykorzystam
martusia29
he he i ja też disnemar
C
claudia4you
Gość
ja też mam disnemar a aspirator chciałam marimer bo tam nie trzeba filtrów tylko zwykła wata ale kurcze nigdzie u mnie nie ma takiego :/ a sól fizjologiczną też mam bo albo do noska albo do oczu będzie
Ja mam aspiratorek taki co się watę właśnie daje...
mam nadzieję, że się spisze...
a tantum rosa to 4 saszetki - powinno starczyć bo ileż można na siebie wlać za jednym razem??
ariska
Ja mam aspiratorek taki co się watę właśnie daje...
mam nadzieję, że się spisze...
a tantum rosa to 4 saszetki - powinno starczyć bo ileż można na siebie wlać za jednym razem??
A jakiej firmy masz aspirator? Marimer czy inny?
samantaa - disnemar to właśnie woda morska w speju więc wydaje mi się że mozesz spokojnie kupić to z marimera ja chcę ten aspirator ze względu na brak filtrów które zastępuje wata więc wydaje mi się że ekonomiczniejsze rozwiązanie
reklama
ariska
a ja już w 2 aptekach pytałam i nie mają :/
Podziel się: