reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyposażenie mieszkań

karina1980

Fanka BB :)
Miasto
Szczecinek
Dziewczyny dawajcie wszelkie pomysły które związane sa z Waszymi mieszkaniami,domkami,balkonami czy podwórkami:tak:

No i mam nadzieje ze pomozecie mi tak jak wspomnialam szykuje sie u mnie remont przedpokoju i kuchni no i mam dylemat jak zrobic chcialabym zeby bylo praktycznie ale nie koniecznie banalnie np,.tapeta ( to mam teraz w przedpokoju) a na podlodze panele ktore beda zrywane i klade kafle bo nic innego nie przychodzi mi do glowy ale kompletnie nie wiem co ze scianami zrobic.
W kuchni myslam kafelki do 3/4 wysokosci jakies jasniejsze ale w przedokoju nie wiem.
Bardzo podoba mi sie wykonczenia z luksferami ( mam nadzieje ze dobrze pisze) tylko oczywisicie tez nie wiem jak to wykorzystac i do czego:sorry2:
Tak wiec piszcie i dawajcie fotki :tak:

reklama
Coś mi sie link nie wkleił.

W każdym razie mamy takie tynki zrobione w salonie i przedpokoju. Bardzo podoba nam sie cegła stylizowana na starą, ale nie mogliśmy jej nigdzie znaleźć więc zrobiliśmy tynki. Taki kamień jak wkleiła anineczka też strasznie mi się podoba i jak będę robić sypialnię to raczej w takim klimacie. Strasznie podoba mi się piaskowiec, ale cena tego jest powalająca.

Karina ja po doświadczeniach wiem ze nigdy bie położę paneli w przedpokoju lepsze i funkcjonalna jest terakota szczególnie wzorzysta nie widać tak brudu szczególnie jak wjeżdzasz wózkiem i łatwa w utrzymaniu czystości.do tego gładkie kafle

Hmmm tynki strukturalne tez bardzo podobaja mi sie:tak:
Co do podlogi to masz Beatko racje ja polozylam za 4 lata temu ale jest niepraktyczne.Co prawda nie sa powycierane bo bralismy lepszej kalsy ale juz odcieniami sie roznia no i idealnie nie dolegaja do podlogi gdzies jakas unosi sie do gory itd......dlatego teraz wlasnie chce terakote dac:tak:

Bira jak mozesz pstryknij zdjecia u siebie i wklej:tak:pochwal sie

Karina, jutro wkleję, tylko naładuję baterie w aparacie:-)
Co do podłogi mi się podobają takie łamane. Przy wejściu terakota, która później przechodzi w parkiet/deskę. Paneli nie lubię a terakoty w całym przedpokoju bym nie chciała ponieważ jest za zimna.

reklama
Ja tez nie lubię paneli bo się kurza i codziennie muszę je myć:no:Ale jak kupiliśmy to mieszkanie to babka miała juz połozone własnie i to dobrej klasy ciemne a wcześniej miałam jasne więc troszkę lepiej utrzymuje się je

Do góry