S
Szka
Gość
rejczel, że ironiaMam nadzieje ze to była ironia... bo jeszcze serio ktoś sobie wsadzi tampona i pójdzie spac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
rejczel, że ironiaMam nadzieje ze to była ironia... bo jeszcze serio ktoś sobie wsadzi tampona i pójdzie spac
Niezbyt na miejscu i na temat. Pytanie tego nie dotyczyło a tak ironiczne komentarze są naprawdę przesadaNie wierze, mamy XXI wiek, kobiety ogarnijcie się. Jak się boisz, że Ci wszystko wyleci to użyj tampona.
takie pytania to przesadaNiezbyt na miejscu i na temat. Pytanie tego nie dotyczyło a tak ironiczne komentarze są naprawdę przesada
Wcale by mnie to nie zdziwiłoMam nadzieje ze to była ironia... bo jeszcze serio ktoś sobie wsadzi tampona i pójdzie spac
Są takie, które pomagają sobie kubeczkiem menstruacyjnymMam nadzieje ze to była ironia... bo jeszcze serio ktoś sobie wsadzi tampona i pójdzie spac
I to jest niestety prawda. Mnóstwo było takich historii na forach ciążowych.. kubeczki, strzykawki, baloniki ..Są takie, które pomagają sobie kubeczkiem menstruacyjnym
Hm nie widzę nic przesadnego w moim pytaniu. Skoro pojawił się spory odzew z normalnymi odpowiedziami to mówi samo za siebie. Widziałam naprawdę śmieszne pytania ale nie dolewałam głupiutkich komentarzy do oceanu „smieszkow”, bo wbrew pozorom często kobiety dany problem trapi.takie pytania to przesada
jak można myśleć, że nie można zajść w ciążę bo sperma wypływa? Dziwić się, że później na Facebooku ktoś ciśnie beke z takich pytań, nieraz już widziałam jak ludzie wrzucają zrzuty z różnego forum i komentują. Jak się martwisz to lepiej poleż z nogami w górze, ale nie zadawaj takich pytań.Hm nie widzę nic przesadnego w moim pytaniu. Skoro pojawił się spory odzew z normalnymi odpowiedziami to mówi samo za siebie. Widziałam naprawdę śmieszne pytania ale nie dolewałam głupiutkich komentarzy do oceanu „smieszkow”, bo wbrew pozorom często kobiety dany problem trapi.