reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wypadające włosy, koszmar!

reklama
Mi włosy wypadały garściami po tym jak odstawiłam tabletki antykoncepcyjne, więc zaczęłam brać biotebal i po miesiącu widzę na prawdę znaczną poprawę. Podobno pomaga też wcierka z kozieradki, próbowałam ją stosować, ale zapach mi za bardzo przeszkadzał. Z domowych sposobów słyszałam też o piciu drożdży, ale jakoś ciężko mi się do tego przekonać, więc na razie pozostaje przy tabletkach.

Mi też po ciąży wypadały włosy garściami, byłam przerażona....
i dobrze, że położna poleciła mi Kerabione MAMA. Po 2 miesiącach widziałam już poprawę i nowe włosy , baby hair :) a paznokcie miałam twardsze już po miesiącu :)

Żałuję, że nie sięgnęłam po Kerabione MAma wcześniej... uważam, że położne powinny o tym problemie wspominać na szkołach rodzenia... Mnie wypadanie włosów bardzo zestresowało, a produkt jest Świetny bo ma dodatkowo witaminy potrzebne dla matek karmiących :)
ale trzeba pobrać systematycznie przez 2-3 miesiące

U mnie też na daną chwilę nic nie pomaga.. Żadne kombinacje alpejskie z suplementami, dietami, witaminami, olejami nie pomagają.

reklama
Do góry