reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyniki krzywej cukrowej

klaudia16

Fanka BB :)
Hej wszystkim , ginekolog zalecił zrobić krzywa glukozy i insuliny przy przedłużających się staraniach o ciążę , wydaje mi się że coś z tym wynikiem jest nie tak , jak myślicie ? W sobotę mam wizytę , ale wiecie jak to jest już mnie korci i przeszukuje internet .
Na czczo glukoza 84
Po godzinie 51
Po 2h 61
Insulina na czczo 7
Po godzinie 17,32
Po 2h 17,59

reklama
Hej wszystkim , ginekolog zalecił zrobić krzywa glukozy i insuliny przy przedłużających się staraniach o ciążę , wydaje mi się że coś z tym wynikiem jest nie tak , jak myślicie ? W sobotę mam wizytę , ale wiecie jak to jest już mnie korci i przeszukuje internet .
Na czczo glukoza 84
Po godzinie 51
Po 2h 61
Insulina na czczo 7
Po godzinie 17,32
Po 2h 17,59
Hej, i co lekarz powiedział na te wyniki?
Też miałam zrobioną krzywą glukozy i mam bardzo podobny wynik tzn na czczo 84, po 1h 55, po 2h 60, wizytę mam dopiero za ponad tydzień, a już mnie ciekawość zżera🫣

Że ma hipoglikemię , muszę wprowadzić dietę o niskim IG i jesc regularnie . Ale mam w planach wybrać się do diabetologa żeby mi dał glukometr i do dietetyka

Do góry