NiebieskookaEM
Fanka BB :)
A nadal masz krwawienie ?Jutro mam wizytę ginekologa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A nadal masz krwawienie ?Jutro mam wizytę ginekologa
Kochana, nawet jeśli krwawi to i tak jej to wszystko jedno bo przecież dla Niej to tylko poronienieA nadal masz krwawienie ?
co lekarz powiedział na wizycie ?Jutro mam wizytę ginekologa
Nie jest to ciaza pozamaciczna i biochemiczna normalna ciąża mam ide do szpitala na 2 dni badania maja robić
Normalna ciąża z takim beta hcg? No na pewno.Nie jest to ciaza pozamaciczna i biochemiczna normalna ciąża mam ide do szpitala na 2 dni badania maja robić
Widać było ciążę na usg?Nie jest to ciaza pozamaciczna i biochemiczna normalna ciąża mam ide do szpitala na 2 dni badania maja robić
to jest na logike jakiś 8tc, jeżeli faktycznie jest ciąża. Miesiąc temu wrzucała.pozytywne testy, a beta 30.Widać było ciążę na usg?
Jak się czujesz psychicznie i fizycznie?
Może nie zna sie na matematyce i była w tysiącachto jest na logike jakiś 8tc, jeżeli faktycznie jest ciąża. Miesiąc temu wrzucała.pozytywne testy, a beta 30.