_karincia_
Fanka BB :)
Ja dziś miałam wizytę i od razu wymaz zrobiony
Wyniki za tydzień :-)
Poza tym ciśnienie mi troszkę skoczyło i nic nie przytyłam
Wyniki za tydzień :-)
Poza tym ciśnienie mi troszkę skoczyło i nic nie przytyłam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja wyniki z wymazu odebrałam i wynik jest ujemny, a płaciłam 15złmnie lekarz na ostatniej wizycie powiedział, że jak nie bede czuła ruchów przez 2 godziny to mam przyjechać i sprawdzić
raczej nie było tak żeby przez 2 h sie nie ruszała, moze nie zawsze mocne ale jakies tam pyknięcia są...
ale oczywiscie w nocy nie czuje bo śpie wyrypana;-)
a jesli o liczenie to jak się to liczy?
wymaz już miałam - robiła mi położna - wynik na szczeście ujemny
Dokładnie o to samo chciałam zapytać, bo mnie gin nie skierował na żadno takie badanie następną wizytę robię już prywatnie w Zamościu na własną rękę i nie wiem czy mam się domagać o to badanie?? yhhJesli wy wszystkie placicie to nie jest to badanie refundowane?? Czy po prostu macie badania z prywatnych gabinetow?