reklama
Rozwiązanie
Super gratulacje i wszystko bedzie dobrze ☺ zdrówka życzę dla WAS ☺☺
Czyli szansa jakas jest...
Druga sprawa to często pobolewa mnie podbrzusze jak na @ ale tak bardzo delikatnie i raz na jakiś czas i trwa to od początku spóźnienia.
Bolą mnie bardzo sutki i piersi są bardziej wrażliwe i nabrzmiale.
Druga sprawa to często pobolewa mnie podbrzusze jak na @ ale tak bardzo delikatnie i raz na jakiś czas i trwa to od początku spóźnienia.
Bolą mnie bardzo sutki i piersi są bardziej wrażliwe i nabrzmiale.
Mala12345667
Zaciekawiona BB
Ja tak mialam. Spoznial mi sie okres,robilam 3 testy i byly negatywne wiec postanowilam pojsc do ginekologa a co najlepsze na usg nic nie bylo wiec przepisal mi tabletki na wywolanie okresu ale postanowilam nie wykupywac ich i poczekac do nastepnej miesiaczki ale ona sie nie pojawila wiec zrobilam test i wyszedl pozytywny ale dla pewnosci zrobilam jeszcze jeden i tez byl pozytywny. I zapisalam sie do ginekolog i ona powiedziala ze te tabletki co mi przepisala na wywolanie okresu nie zaszkodzily by dziecku ale ja czulam ze jest cos nie tak bo czasem mialam rozne nastroje i bardzo goraco mi bylo albo zimno i krecilo mi sie w glowie to byly moje objawy a jak juz wiedzialam ze jestem to piersi zaczely mnie bolec a teraz jestem juz w 25tyg. Dodam ze moze to byc ciaza i jeszcze nie widac bedze na usg. Wiec moze poczekaj jeszcze. Badz dobrej mysli.
Dziękuję za odpowiedźJa tak mialam. Spoznial mi sie okres,robilam 3 testy i byly negatywne wiec postanowilam pojsc do ginekologa a co najlepsze na usg nic nie bylo wiec przepisal mi tabletki na wywolanie okresu ale postanowilam nie wykupywac ich i poczekac do nastepnej miesiaczki ale ona sie nie pojawila wiec zrobilam test i wyszedl pozytywny ale dla pewnosci zrobilam jeszcze jeden i tez byl pozytywny. I zapisalam sie do ginekolog i ona powiedziala ze te tabletki co mi przepisala na wywolanie okresu nie zaszkodzily by dziecku ale ja czulam ze jest cos nie tak bo czasem mialam rozne nastroje i bardzo goraco mi bylo albo zimno i krecilo mi sie w glowie to byly moje objawy a jak juz wiedzialam ze jestem to piersi zaczely mnie bolec a teraz jestem juz w 25tyg. Dodam ze moze to byc ciaza i jeszcze nie widac bedze na usg. Wiec moze poczekaj jeszcze. Badz dobrej mysli.
Właśnie często robi mi się słabo, no i ból sutkow. Mam nadzieję że będzie tak jak u ciebie
Zdrówka dla ciebie i maleństwa!
reklama
Mala12345667
Zaciekawiona BB
Trzymam kciuki żeby byly dwie kreseczki ☺ i pozdrawiam☺
reklama