reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wynik testu ciążowego

reklama
hejka mam Nadzieje ze ktoś tu jeszcze zajrzy. Zrobiłam test oczywiście tak ja nie było w instrukcji grubo przed okresem (5dni) i nie z porannego moczu test 25. Troche się już staram z narzeczonym i wiele testów tez zrobiłam ale zawsze były białe. A ten mi tu jakaś kreskę anorektyczna(cieką) pokazał. Co o tym myślicie . Nie naskakujcie na mnie ze za wcześnie czy coś poprostu znalazłam sobie hobby na czas lockdownu 🤷🏻‍♀️

Minimalnie coś tam widać, ale według mnie to bardziej kreska fabryczna niż testowa ;)

Minimalnie coś tam widać, ale według mnie to bardziej kreska fabryczna niż testowa ;)
Być może ale clear blue robię od początku swoich starań 8miesiecy i nawet po czasie nic nie wychodziło a ten chyba po 5 min wyszedł tak. Może jakiś bubel tez nie zaprzeczam. Powtórzę za dwa dni o się okaże albo i jutro

Pik pokazał mi się 28.02 na teście

Po piku zakłada się że owu wystąpi mniej więcej w ciągu 24-48h. Zagnieżdżenie następuje między 6 a 12 dniem po owulacji, po zagnieżdżeniu potrzeba około 48 h na to żeby poziom bety w organizmie zaczął rosnąć. U Ciebie wychodzi na to że to około 6-7 dzień po owulacji więc zdecydowanie zbyt wcześnie zrobiony test, tym bardziej o czułości 25 :) Na spokojnie poczekałabym do terminu @ i dopiero wtedy testowała ;)

Po piku zakłada się że owu wystąpi mniej więcej w ciągu 24-48h. Zagnieżdżenie następuje między 6 a 12 dniem po owulacji, po zagnieżdżeniu potrzeba około 48 h na to żeby poziom bety w organizmie zaczął rosnąć. U Ciebie wychodzi na to że to około 6-7 dzień po owulacji więc zdecydowanie zbyt wcześnie zrobiony test, tym bardziej o czułości 25 :) Na spokojnie poczekałabym do terminu @ i dopiero wtedy testowała ;)
Mój test mówi ze od 12-36h jest owylacja zreszta nie ma co drążyć bo ja naprawdę nie mam w głowie jakiegoś nacisku. Tak po prostu pierwszy raz mi taki test wyszedł i chciałam podpytać was

reklama
Do góry