reklama
мą∂яα ιиα¢zєנ :)
Fanka BB :)
Wiesz co ja z takiej torbieli mam 11 letnią córkę
Na kontrolnej wizycie doktor stwierdziła że mam torbiel na jajniku 4mm i że jestem przed miesiaczką i zaprasza za około 2 tyg. Po tygodniu zaczęłam wymiotować nawet nie brałam pod uwagę ciąży,dopiero mąż po kilku dniach skoczył po test okazalo się że ciąża.Po tych 2 tyg jak się zjawiłam u lekarza i rzucilam testy na biurko okazalo się że moja torbiel ma 7tyg
A w tym roku kończy 11 lat.
Co do tekstu że beta rośnie przed miesiaczką ten lekarz to chyba taki samozwańczy
Na kontrolnej wizycie doktor stwierdziła że mam torbiel na jajniku 4mm i że jestem przed miesiaczką i zaprasza za około 2 tyg. Po tygodniu zaczęłam wymiotować nawet nie brałam pod uwagę ciąży,dopiero mąż po kilku dniach skoczył po test okazalo się że ciąża.Po tych 2 tyg jak się zjawiłam u lekarza i rzucilam testy na biurko okazalo się że moja torbiel ma 7tyg
A w tym roku kończy 11 lat.
Co do tekstu że beta rośnie przed miesiaczką ten lekarz to chyba taki samozwańczy
Ostatnia edycja:
sylwiaks94
Aktywna w BB
Teoretycznie jest to polecany lekarz, ginekolog-położnik ale najwidoczniej tylko teoretycznieJa serio bym sprawdziła czy ta lekarka ma na pewno prawo do wykonywania zawodu
Kylyyy1408
I jak sytuacja ?Teoretycznie jest to polecany lekarz, ginekolog-położnik ale najwidoczniej tylko teoretycznie
sylwiaks94
Aktywna w BB
Chyba się nie dodała odpowiedz bo pisałam w poniedziałek, a więc beta z soboty 12tys, Poniedziałek 16 tys i okazało się że ciaza pozamaciczna, jestem już po operacji wycięcia jajowodu, dochodzę do siebie powolutkuI jak sytuacja ?
matkaniewariatka
bardzo współczuję, ściskam i dużo zdrowia dla Ciebie i spokojuChyba się nie dodała odpowiedz bo pisałam w poniedziałek, a więc beta z soboty 12tys, Poniedziałek 16 tys i okazało się że ciaza pozamaciczna, jestem już po operacji wycięcia jajowodu, dochodzę do siebie powolutku
Kylyyy1408
Wracaj do zdrowia jak najszybciej. Ogromnie mi przykro, trzymaj się kochanaChyba się nie dodała odpowiedz bo pisałam w poniedziałek, a więc beta z soboty 12tys, Poniedziałek 16 tys i okazało się że ciaza pozamaciczna, jestem już po operacji wycięcia jajowodu, dochodzę do siebie powolutku
reklama
ściskam Cie mocno i obyś szybciutko doszła do siebie.
W tym wątku przewinely sie smiechy, ze po co robić bete, po co straszyc pozamacicznymi…. Pamietajmy, że kazda z nas odpowiedzialna jest za siebie i najlepsze co mozemy zrobic w razie watpliwosci to badac się, badać i jeszcze raz badać. Zawsze lepiej wykonac o to jedno badanie za wiele niz za mało. Taka dygresja.
Raz jeszcze dużo zdrówka
W tym wątku przewinely sie smiechy, ze po co robić bete, po co straszyc pozamacicznymi…. Pamietajmy, że kazda z nas odpowiedzialna jest za siebie i najlepsze co mozemy zrobic w razie watpliwosci to badac się, badać i jeszcze raz badać. Zawsze lepiej wykonac o to jedno badanie za wiele niz za mało. Taka dygresja.
Raz jeszcze dużo zdrówka
Podziel się: