reklama
Carry88
Moderator
Ile masz lat?Cześć dziewczyny staramy się już 2 rok o 2 dziecko. Dzisiaj odebrałam wyniki AMH może mi ktoś powiedzieć co one znaczą czy jest szansa na zajęcie w ciążę? Lekarz dopiero w piątek
28Ile masz lat?
Carry88
Moderator
Wynik jest w normie choć moim zdanie nie jest zbyt wysoki. Mój ginekolog mówi, że zawsze trzeba porównać z obrazem jajników z USG. Sam wynik AMH też nie da odpowiedzi czemu nie zachodzisz w ciążę.
Jakie badania robiłaś? Hormony, tarczyca, glukoza, insulina? Masz owulację? Jak wyniki nasienia?
Tsh 2.60 anty TPO w normie, ft 3 ft 4 w normie, glukoza w normie, prolaktyna i inne też okej, wyniki nasienia super ostatnio owulacja potwierdzona monitorningiem 3 ładne pęcherzyki w piątek badanie drożności. We wrześniu ciąża biochemiczna
Sok z żuka
Fanka BB :)
tsh za duże, w naszym wieku max 1,5Tsh 2.60 anty TPO w normie, ft 3 ft 4 w normie, glukoza w normie, prolaktyna i inne też okej, wyniki nasienia super ostatnio owulacja potwierdzona monitorningiem 3 ładne pęcherzyki w piątek badanie drożności. We wrześniu ciąża biochemiczna
Tak, wiem jestem pod opieką endokrynologa bo ogólnie po 1 ciąży moje tsh jest różne ostatnio w styczniu było 8.36tsh za duże, w naszym wieku max 1,5
Sok z żuka
to duży skok, jakie dawki bierzesz ?Tak, wiem jestem pod opieką endokrynologa bo ogólnie po 1 ciąży moje tsh jest różne ostatnio w styczniu było 8.36
Ostatnio letrox 75 a teraz 50to duży skok, jakie dawki bierzesz ?
reklama
Sok z żuka
to małe dawki, ale lekarz wie co robi. Ja mam 100 i 150Ostatnio letrox 75 a teraz 50