reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wylezane cuda 2016

A nie bierzecie dziewczyny jeszcze urlopu zeby sobie przedluzyc macierzynski? :)

n59y6iye227k1jnm.png

reklama
Ja też biorę urlop, ale chyba skończy mi się właśnie pod koniec sierpnia. Ja mam w miarę ok, bo pracuje od 7:00 do 15:00 więc szybko będę wracała do malucha swojego:)
Widzę zmiany, bo zrobił się taki uśmiechnięty i bardziej ruchliwy :) Dzisiaj dałam mu pierwszego chrupka kukurydzianego. Nie wiem czy dobrze zrobiłam, ale chciałam, żeby zaczął jeść coś sam z rączki.

@Dordaw są już zęby?

Ja też biorę urlop, ale chyba skończy mi się właśnie pod koniec sierpnia. Ja mam w miarę ok, bo pracuje od 7:00 do 15:00 więc szybko będę wracała do malucha swojego:)
Widzę zmiany, bo zrobił się taki uśmiechnięty i bardziej ruchliwy :) Dzisiaj dałam mu pierwszego chrupka kukurydzianego. Nie wiem czy dobrze zrobiłam, ale chciałam, żeby zaczął jeść coś sam z rączki.

@Dordaw są już zęby?
Hope u nas chrupki to już z miesiąc fruwaja wiec spokojnie :) moj miał dziś zupkę z kluseczkami (moimi). Dwa zęby na gorze widac, siedzi super i stoi gdy go postawie. A jak u was ?
Ja też 7-15 praca ale plus 1h w korkach po południu i starszego z przedszkola wybrać. Więc pewnie ok 17 będę w domu i strasznie bym chciała nianie

Ojej dziewczyny ale macie super godziny pracy, tez bym takie chciala ale niestety pracuje w korpo 9-17, mam do przejechania cale miasto i stoje jeszcze w korkach wiec nie ma mnie 8-18 :/ nie wiem jak sie zorganizuje z mala... Ja mam urlop do sierpnia, pewnie z miesiac albo i wiecej wyjdzie mi wolnego z tegorocznego urlopu i jeszcze po cichu mysle o 2 miesiacach wychowawczego zeby wrocic do pracy gdzies od stycznia ale zobaczymy jak to wyjdzie.

Jeden zab jest, a drugi jeszcze z kilka dni potrzebuje. Swedzi ja i drazni strasznie, ciagle reke trzyma w buzi ale poza tym jest ok, nie ma awantur :)

U nas motorycznie bez rewolucji. Troche probuje tylek podnosic do czworaka ale moze ze 2 razy jak dotychczas wyszlo. W srode mamy ostatnie cwiczenia. Musze sie podpytac co zrobic gdy mi mala z gondoli wyrosnie a jeszcze nie siedzi...

n59y6iye227k1jnm.png

Wikus tez pupę podnosi. W gondoli juz go nie woże bo się boję bo jak łapie za krawędź to wstaje. Gondole póki co mam do zasypiania bo nie zasypia juz przy kp ale musze go dosłownie 5x lulnac :)
Mój zalegly urlop kończy się 02.08 ale bieżącego nie biorę bo w sierpniu musze sobie przypomnieć co i jak zanim mnie nowy rok szkolny zawali robota :)

reklama
Do góry