reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wylezane cuda 2016

Ja dziś Wikusiowi tez włączam antybiotyk bo juz za bardzo kaszle choć wczoraj osluchowo byl ok ale u małych dzieci wszystko szybko postępuje :/

reklama
Hej! Ja sie zbieram juz od wczoraj zeby napisac ale mala dzisiaj bylo dosc marudna i wszystko robilam w przyspieszonym tempie. Moze to dlatego ze dzis zauwazylam wyzynajace sie zabki, o cos takiego:

1488483623-aaaaaa.jpeg

Nie wiem czy bez powiekszenia bedzie cos widac. Pewnie nie bo to tylko dwie biale kreseczki. Ten po prawej zaczal sie przebijac. Jedna kropka juz jest na zewnatrz.

We wtorek bylismy na szczepieniu. Mala jak zazwyczaj miala temperature wieczorem, prawie 38 wiec dalismy pedicetamol, ktory caly zwrocila razem z mlekiem. Takiej fontanny to jeszcze nie widzialam ale nie dziwne bo to strasznie gorzkie. Tamtej nocy budzila mi sie co 2h jak nigdy. Chyba sie to nalozylo z tymi zebami!

Wczoraj bylam na wyjsciu z dziewczynami ale bylo tak sobie. Jakos sie oddalilam od znajomych przez te ostatnie miesiace. Dziwne troche bo zawsze nie moge sie doczekac na spotkanie a jak juz jest to ostatnio slabo. Tylko z jedna przyjaciolka super sie dogaduje.

A co tam u Was?

n59y6iye227k1jnm.png

Gratuluje ząbka ;) u nas zebow jeszczw nie ma, ale za to marudzenie pierwsza klasa... Od dwoch dni nie moge odlozyc go do lozeczka, bo gdy tylko zasnie i go odkladam to oczy jak 5 zl i placz. Masakra jakas. Bez problemu zasypia tylko na spacerze. Drzemki w dzien trwaja max 30 min. Takze w domu nie jestem w stanie nic zrobic. Wczoraj o 4 nad ranem sie obudzil i pogaduszki sobie urzadzil. Ale za to jutro robie sobie wypad do fryzjera, trzeba wprowadzic wiosne w moje wlosy ;)

Witam mogę się dołączyć?:)
Oczywiscie. Napisz nam o sobie i dzieciatku ;)
Hej! Ja sie zbieram juz od wczoraj zeby napisac ale mala dzisiaj bylo dosc marudna i wszystko robilam w przyspieszonym tempie. Moze to dlatego ze dzis zauwazylam wyzynajace sie zabki, o cos takiego:

1488483623-aaaaaa.jpeg

Nie wiem czy bez powiekszenia bedzie cos widac. Pewnie nie bo to tylko dwie biale kreseczki. Ten po prawej zaczal sie przebijac. Jedna kropka juz jest na zewnatrz.

We wtorek bylismy na szczepieniu. Mala jak zazwyczaj miala temperature wieczorem, prawie 38 wiec dalismy pedicetamol, ktory caly zwrocila razem z mlekiem. Takiej fontanny to jeszcze nie widzialam ale nie dziwne bo to strasznie gorzkie. Tamtej nocy budzila mi sie co 2h jak nigdy. Chyba sie to nalozylo z tymi zebami!

Wczoraj bylam na wyjsciu z dziewczynami ale bylo tak sobie. Jakos sie oddalilam od znajomych przez te ostatnie miesiace. Dziwne troche bo zawsze nie moge sie doczekac na spotkanie a jak juz jest to ostatnio slabo. Tylko z jedna przyjaciolka super sie dogaduje.

A co tam u Was?

n59y6iye227k1jnm.png
U nas tak widać kolejne 2 u góry :)
Z laktacja coraz słabiej no ale to i tak prawie 9 mcy. Powoli wracamy do zdrowia ehh ale nas meczy w tym roku...

@Dordaw gratuluje ząbków! Dwa na raz! U Nas nie ma nic i nic nie widzę, żeby miały się pojawić.

Ja właśnie dzisiaj byłam u fryzjera. Nie wiem jak Wy, ale ja nie używałam odżywek jak leżałam w ciąży, nie miałam do tego głowy. Myślałam tylko, żeby szybko się wykąpać. Do tego jeszcze po porodzie bardziej się osłabiły włosy i strasznie mi się łamią. Mam wszędzie różną długość..

Mój maluch dzisiaj powiedział mama!
Jak byłam w kinie to zostawiłam go u swojej mamy i on się rozpłakał, tęsknił za mną... I Dziś jak go zostawiłam to u mojej mamy na rękach już robił podkówkę i mówił mama, mama. Serce mi pękało. Cały czas płakał dopóki nie wyszli na spacer. A jak wróciłam to cieszył się przez 0,5h, byłam w szoku :))

Mam 20 lat i 5 miesięczną zdrowa córeczkę mieszkamy razem z narzeczonym w UK . Jak narazie nie pracuje więc całe dnie praktycznie spędzam w domu

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry