Z mężem i 6 miesieczna córeczką mamy zaplanowany wyjazd do rodziny.. będzie około 20 osób w jednym pokoju(impreza urodzinowa). Niestety nasza mała ostatnio bardzo dokazuje.. płacze, boi się ludzi, jest marudna. Planujemy odmówić przyjazdu.. jednak nie wiem czy będzie to ok w stosunku do rodziny? Nie ukrywam że jednak ważniejsze jest dla nas dobro córki, dodatkowo jest to droga 130km w jedną stronę .
reklama
ZielonaMamma
Fanka BB :)
130 km w jedną stronę, żeby złożyć życzenia i chwilę pouspokajać płaczące dziecko, zanim zdecydujecie, że nie ma sensu dalej siedzieć ? Coś się nie opłaca. Córka by się męczyła i dorośli również.
ZielonaMamma
Ja pojechałam 100 km w jedną stronę, z półrocznym synkiem, na wesele kuzyna. Ale synek spokojny, tylko jeść tam nie chciał (karmiłam piersią). Zasnął w wózku, my się zdążyliśmy pobawić, potańczyć. Jak się obudził na nocne karmienie to wróciliśmy. Tylko on w ogóle nam nie płakał bez powodu, obcymi był zaciekawiony. Chciał na ręce i dużo się rozglądał.
DarkAsterR
Jeśli dziecko ma marudzić to żaden sens. Wy się nie pobawicie, dziecko się rozpłacze i będziecie truchtać spowrotem 130 km. Według mnie atrakcja żadna.
ZawszeWięcej
Pojechałam na komunię z wtedy 6 mc córką. Nawet obiadu nie zjadłam i już musieliśmy jechać do domu. Mała bardzo przeżywała to spotkanie bo po 1 dużo osób a po 2 małe pomieszczenie. Mieszkaliśmy w tym samym mieście więc to nie był problem wrócić ale mam nauczkę że jednak nie pcham się z nią nigdzie póki co.
marta18691
Ja byłam na komunii z 5miesiecznym synkiem i 20osob było na sali i 8 godzin byliśmy był bardzo grzeczny
reklama
marta18691
Zależy jak daleko mieszka jak chrześnicą to ja bym pojechała na urodziny było by mi głupioJa nie pojechałam na żadne urodziny chrześnicy. Ważne, że na komunię się stawiłam
Podziel się: