reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wyglądać sexy

reklama
elusia ja uważam że każda(chyba że nie dba o siebie) kobieta w ciąży jest piękna i tak się czuję i Ty też powinnaś.Ale pomyśl że przy trzeciej ciąży już się przyzwyczaisz i będziesz chodzić w obcisłych ciuszkach :)

Elusiu kobiety w ciazy sa zawsze PIEKNE mimo tych dodatkowych kilku kilogramkow BO PRZECIEZ JEST W NAS TEN CUD POCZECIA.

karolinna pisze:
elusia ja uważam że każda(chyba że nie dba o siebie) kobieta w ciąży jest piękna i tak się czuję i Ty też powinnaś.Ale pomyśl  że przy trzeciej ciąży już się przyzwyczaisz i będziesz chodzić w obcisłych ciuszkach :)
>:D
to jakaś aluzja? ;D

Ja na początku tez chodziłam w luźnych koszulkach i nie wyobrażałam sobie siebie w obcisłych, ale odkąd mi urósł brzuszek to chodzę w obcisłych, w zasadzie nie mam pojecia czemu tak mi się odmieniło.

klementynka absolutnie żadna aluzja :D bo ty chodzisz w obcisłych tak?jak nie to przy piątej ciąży też się przyzwyczaisz :) dobrze że jesteś daleko bo pewnie byś mnie skopała za to ;)

Ja mam ostatnio jakoś wszystko obcisłe :) ale chodzę nawet w topach odsłaniajacych trochę brzuszek. Jakbym miała rozstępy albo nieładną skórę to bym sobie darowała, ale na razie dość ładnie to wygląda. :)

a kupiłam sobie dziś stanik,już kupuję o numer większy niż kiedyś !!! :) ( ładny, czarny,tak jak na początku mi radziły dziewczyny) i dwie pary stringów,bardzo ładnych :) szczególnie jedna para :) super,ale takie małe zakupy też potrafią ucieszyć :)

reklama
karolinna pisze:
klementynka absolutnie żadna aluzja :D bo ty chodzisz w obcisłych tak?jak nie to przy piątej ciąży też się przyzwyczaisz :) dobrze że jesteś daleko bo pewnie byś mnie skopała za to ;)
eeee, no co ty, kobiet w ciąży się nie kopie :-*

Niech żyją obcisłe ciuszki!!

Do góry