reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wyglądać sexy

właśnie pomalowałam sobie paznokcie u stóp i przyznaję że sprawiło mi to spore trudności!! za miesiąc to będę już wykorzystywać męża żeby robił mi pedicure :) ten brzuszek tak rozkosznie zawadza :)
eg to Twoje zdjęcie powinnaś umieścić też w tym wątku(koniecznie) pasowałoby tu znakomicie :)

reklama
Karolina.Ja pomalowałam sobie paznokcie u nóg dwa dni temu i był to nielada wyczyn. mężusia uczyłam w poprzedniej ciąży jak się maluje paznokcie i się nie nauczył i prosiłam o pomoc siostrę. a seksownie to my teraz bardzo wyglądamy- szczególnie w lusterkach , które pokazuja nam sama twarz. hahaha
podobno DZIEWCZYNKA

drogie dziewczęta :) wiem że lato jeszcze długo będzie trwało ale ja już zastanawiam się nad jesienią,muszę kupić sobie jakąś kutrkę na tę porę roku a szczerze powiedziawszy boję się że ciężko będzie mi się w jakiejś zmieścić :( w ostateczności pozostanie mi "polar" ale nie lubię za zbytnio się w tym pokazywać,a jak wy planujecie ? no i mam nadzieję że jesień będzie ciepła :) ale zeszłam na temat ;)

Zakładam, ze jesień będzie ciepła, a nawet jak nie, to mi i tak będzie gorąco... Pochodzę w starej kurtce, a jak sie mały urodzi to sobie kupię taką wściekle wciętą w pasie ;D ;D

Mi to pewnie bedzie szkoda kasy na wielką kurtkę, która ponosze 2 m-ce. A jestem osoba, która ciagle marznie, to pewnie te ostatnie miesiace w wiekszosci przesiedze w domciu. A kurtke moge pozyczyć od mamy, która jest "trochę przy kości". ;)

Klementynko ja nawet na stopach nie czuję sie seksi, bo wczoraj zauważyłam że mi strasznie puchna.

klementynka też zacznę kupować rzeczy przylegające do ciała po urodzeniu malucha ale najpierw będę musiała zrzucić te parę kilo ;) boję się w sumie tego że właśnie w talii będzie mi najtrudniej powrócić do stanu sprzed ciąży,hm.
Pycha pomysł z pożyczeniem kurtki nie byłby najgorszy,może moja mama nie jest przy kości ale lubi szerokir kurtki :) a na puchnące stopy to np.trzymaj nogi w górze co najmniej 15 min dziennie,i pij dużo wody.

Ja się w ogóle nie czuję seksownie, za to jakoś rozkosznie macierzyńsko, kobieco tak bardziej - pomijając fakt, że dużo przytyłam, bo aż 6,5 kg, co przy mojej startowej wadze jest już widoczne bardzo:( to reszta jest ok - jestem ładnie opalona, mam ładną cerę, bez wyprysków, przebarwień, zaskórników (a wcześniej różnie bywało...), mam gęste, błyszczące, ładnie układające sie włosy i mega szybko rosnące paznokcie. dwa razy dziennie smaruję się straszną ilością balsamów - raz kremem na rozstępy, raz kremem dla dzieci - więc skóra jest miła w dotyku i dobrze nawilżona.

Za to nie cierpię widoku moich piersi - zawsze byłam zadowolona z ich wielkości, ale teraz urosły i mam obrzydliwie ciemne, wielkie brodawki - fuuuj, nie mogę na to patrzeć... przebijają nawet zza stanika:( Widok brzucha gołego też niezbyt lubię - jest blady i pojawiły się ciemne włoski:(

reklama
Nie no mnie się moje piersi całkiem podobają w nowej formie :) Kremami smaruję się tylko raz dziennie ale skóra dalej jest gładziutka i nawilżona. Nie muszę już myć włosów codziennie tylko co 3 dni i faktycznie są bardzo lśniące, cera też mi sie poprawiła choć nie mogę tu mówić o ideale. A paznokcie to chyba biją wszelkie rekordy.
Karolinna ja mam taką fajną dość obszerną kurtkę z kapturem od mamy na jesień więc chyba z tym nie będę miała problemu. Gorzej ze spodniami bo przecież nie będę wszędzie chodzić w dresie :) Teraz chodzę w lnianych ale one są za cienkie na chłody. Będę musiała chyba sprawić sobie jakieś obszerne jeansy.

Do góry