reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wychowywać, ale jak?

reklama
Ja już obecnie nie mam takich dylematów, Oli jechała cały czas na jednorazowych, ale przeżyłam z trójką starszych tetrówki i NIGDY bym do nich nie wróciła :no:

He,he ja też.ale my używamy DADA premium,no rewelka jak dla mnie.nie sa nasączone tak mocno jak Pampersy aloesem,chłonne,mieciutkie i tańsze.
A CO TO ZA pieluszki?????dla nie te sesitive są super bo małą może całą noc spokojnie spać bez przebrania i pupa różowa nie czerwona nie używam żadnych kremów pudrów jedynie chusteczki też tej serii choć zawsze myślałam że nivea care są najbardziej miękkie i duże a to miłę zaskoczenie.

Karola sensitive to sa te w białych opakowaniach?? ja tez je zdecydowanie wole, no ale mąż narobił kiedyś zapasu innych jak byly w promocji i musimy te wyjechac najpierw, tymbardziej ze Bartus juz chyba z 2 wyrasta i bedzie mmiał nastepne juz 3

A CO TO ZA pieluszki?????dla nie te sesitive są super bo małą może całą noc spokojnie spać bez przebrania i pupa różowa nie czerwona nie używam żadnych kremów pudrów jedynie chusteczki też tej serii choć zawsze myślałam że nivea care są najbardziej miękkie i duże a to miłę zaskoczenie.

Biedronkowe.
kiedyś mialam te stare,ale były za grube jak dla pupci mojej Hanusi,a te nowe Premium są fajne ,cieniutkie i cena atrakcyjna.

No ja narazie obstawiam jak przy Filipie pampersy i i tak samo chusteczki nawilżone pampers sensitiv...ale widziałam te DADA Premium w Biedronie w promocji i tak sie zastanawiałam czy by 2 nie wziąć na zapas

reklama
tak te sensitive to białe opakowanie chusteczki też mi odpowiadają bo są fajnie mokre i duże w tym tyg. w rossmanie w promocji 6 paczek po 27zł

reklama
Do góry