reklama
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
no ja zostanę przy pampersach sensitive wygodna jestem nie ma co ukrywać.
He,he ja też.ale my używamy DADA premium,no rewelka jak dla mnie.nie sa nasączone tak mocno jak Pampersy aloesem,chłonne,mieciutkie i tańsze.
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
A CO TO ZA pieluszki?????dla nie te sesitive są super bo małą może całą noc spokojnie spać bez przebrania i pupa różowa nie czerwona nie używam żadnych kremów pudrów jedynie chusteczki też tej serii choć zawsze myślałam że nivea care są najbardziej miękkie i duże a to miłę zaskoczenie.He,he ja też.ale my używamy DADA premium,no rewelka jak dla mnie.nie sa nasączone tak mocno jak Pampersy aloesem,chłonne,mieciutkie i tańsze.
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Karola sensitive to sa te w białych opakowaniach?? ja tez je zdecydowanie wole, no ale mąż narobił kiedyś zapasu innych jak byly w promocji i musimy te wyjechac najpierw, tymbardziej ze Bartus juz chyba z 2 wyrasta i bedzie mmiał nastepne juz 3
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
A CO TO ZA pieluszki?????dla nie te sesitive są super bo małą może całą noc spokojnie spać bez przebrania i pupa różowa nie czerwona nie używam żadnych kremów pudrów jedynie chusteczki też tej serii choć zawsze myślałam że nivea care są najbardziej miękkie i duże a to miłę zaskoczenie.
Biedronkowe.
kiedyś mialam te stare,ale były za grube jak dla pupci mojej Hanusi,a te nowe Premium są fajne ,cieniutkie i cena atrakcyjna.
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
To widzę, że żadna się nie decyduje na pieluszki wielorazowe:
Pieluszki wielorazowe
Ja to już po fakcie, bo może bym i spróbowała;-)
Pieluszki wielorazowe
Ja to już po fakcie, bo może bym i spróbowała;-)
reklama
reklama
Podziel się: