reklama
magdabb
Fanka BB :)
a to moj wybor na Tako Jumper X 3w1 -2011- NOWE - GRATISY - KURIER 0 (1785736328) - Aukcje internetowe Allegro dzisiaj
a to nasze typy:
3w1 Implast Bolder SD ECOLINE fotelik NOWOść (1736334788) - Aukcje internetowe Allegro
kolor:
safari lub emerald
lub ten:
WOZEK BABY ACTIVE JET 3 w 1aluminium + GRATISY (1768317575) - Aukcje internetowe Allegro
kolor:
J23, J24, J25 :-)
3w1 Implast Bolder SD ECOLINE fotelik NOWOść (1736334788) - Aukcje internetowe Allegro
kolor:
safari lub emerald
lub ten:
WOZEK BABY ACTIVE JET 3 w 1aluminium + GRATISY (1768317575) - Aukcje internetowe Allegro
kolor:
J23, J24, J25 :-)
U
Użytkownik Usunięty
Gość
moim zdaniem kola przednie obrotowe to podstawa, zwłaszcza jak sie mieszka w miescie i gdziekolwiek sie nie idzie (ryneczek, sklep, nawet na chodniku czasem jest ciasno) trzeba manewrować, ja w sklepie próbowałam obu wózków i niestety dla mnie na sztywnych kołach jest zbyt ciezki w prowadzeniu.
Ja dzisiaj obejrzałam sobie parę wózeczków i mam takie małe refleksje: tako jumper- solidny, ładny, ale to naprawdę waga ciężka...Espiro Vector pro, zachwalany przez panią sprzedawczynię, baaardzo lekki i bardzo zwrotny, fajnie się prowadził, ale nie wiem, czy wytrzymałby długo na naszych polskich chodnikach. Reasumując, dalej nic nie wiem, oprócz tego, że najbardziej podobają mi się czerwone i czarne. Pozdrowionka
krisowa
a ja jak mogę coś zasugerować, to podpowiedź od mojej koleżanki która niedawno przełożyła córkę z gondolki do spacerówki, zwracajcie uwagę na długość gondolki...
tako jumper który mi się podoba ma gondole 75 cm a wiec krotki
ja chyba wybiore niefirmówkę, ale najpierw muszę ją spotkać gdzieś w sklepie
NOWOŚĆ SKÓRA WÓZEK 4W1 DORJAN PRESTIGE 2011 ZOBACZ (1809160709) - Aukcje internetowe Allegro
tako jumper który mi się podoba ma gondole 75 cm a wiec krotki
ja chyba wybiore niefirmówkę, ale najpierw muszę ją spotkać gdzieś w sklepie
NOWOŚĆ SKÓRA WÓZEK 4W1 DORJAN PRESTIGE 2011 ZOBACZ (1809160709) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
Paluszek_
a mi znowu sie odmieniło i xlander juz mi sie jednak tak nie podoba i znowu godzinami gapie sie w necie na wózki Roan Marita... Krisowa ten Dorjan jest bardzo fajny - podoba mi sie ten beżowy... musze o nich wiecej pocytac
Podziel się: