reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wybór wózka dla naszego maleństwa:)

Vanilia to jest nas już trzy :)
Byłam wczoraj w okolicy tego sklepu z wózkami na solidarności i nie mają stacjonarnie tego wózka tylko w swoim sklepie intenetowym...
Dee jak będziesz jechać na ursynów to może lepiej najpierw zadzwoń tam...

reklama
*Vanilia* :D bardzo mi miło :D będzie oblężenie Mikado w Polsce (jeszcze żadnego nie spotkałam na żywo)

Karola2 najpierw zadzwonie :D ale to zapewne we wrześniu zaczniemy myśleć o oglądaniu ;)

Munie - ja mam mutsy 4ridera i polecam. Łatwy w manewrach, lekki, składa się jedną ręką. Jedyne co bym zmieniła to koła. Mam piankowe, bo zależało mi na jak największej lekkości (stelaż z gondolką waży zdaje się 10 czy 11 kg). No i trochę za słabo amortyzują. Być może skuszę się na wymianę na pompowane.

My może wybierzemy się do tego sklepu na Ursynowie. Mam autobus niedaleko, który zatrzymuje się blisko tego sklepu, a to tylko parę przystanków od nas z domu. A wybierzemy się jak Mojego namówię ;-)

geniusia to ja czekam na relację jak było :) ja mieszkam po drugiej stronie warszawy więc nie wiem czy jechać będę... ale byłam na solidarności i same xlandery, musty i chicco w większości więc słabo bo chciałam więcej obejrzeć... tego co Dee upatrzyła nie było :( jak zobaczysz tam wózek mikado to pisz :p

reklama
hej dziewczyny, pozwólcie że się wtrącę :) jestem lutówką, ale z tego roku i dokładnie rok temu też rozmyślałam powoli o wózku :) mój wybór padł na <nie proponowanego przez Was> Tako Jumper'a X. Powiem wam że wózek ogólnie super, prowadzi się bardzo delikatnie, amorki ma super, płynnie i gładko jeździ. Jak by któraś z was o nim pomyślała to polecam. Ja wady znalazłam tylko dwie, ale w sumie dla nie których mogą być znaczące - dość wąska gondola i wózek po złożeniu zajmuje dość sporo miejsca ;-/ niemniej jednak polecam :)

Do góry