reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o ZABKOWANIU i pielegnacji jamy ustnej maluszków

Moja /Elunia też długo sie sliniła o d 3 miesiąca ,a już od 4 dni ma pierwszego ząbka ,lewą dolną:-)jedyneczkę

reklama
Pediatra dwa tygonie temu powiedział, że dziąsełka są spuchnięte więc ząbki idą, ale ich nie widać. Jak długo trwa takie wychodzenie??

Zabki róznie długo wychodzą od 2-3 tygodni moze dłużej. Moja Ela już ma dwie jedynki, druga jedyneczka pojawiła sie 5 dni po pierwszej, niedługo nas w domu ":-)wygryzie"
Dorrcia:-)

nam też zębule dokuczają i dwa górne wyszły tydzien przed ukończeniem roczu naraz a po 3 tygodniach dwa dolne i teraz po kolejych dwóch chyba ida następne :szok: ratujemy się Viburcolem

a u nas NA RAZ dwa tygodnie temu wyszly 4 zabki na gorze...czyli ma teraz w sumie 6 zębolków (ma jeszcze dwa na dole :-))
pozdrawiam

Witam wszystkie mamusie i zebate dzieciaki;-):-)
U nas z zabkami nie jest wesolo.Czekamy i czekamy a zebow jak nie bylo tak nie ma.Witek ma juz ponad roczek(zreszta zobaczcie na suwaczku) i dalej nic.:-:)baffled: mial niedawno goraczke trzydniowke i wtedy slinil sie i strasznie bral raczki do buzi ale goraczka minela a zebow dalej nie ma buuu.Juz sie naprawde martwie.Czy ktoras z was ma dziecko bez zebow w tym wieku???

AneczkaK - Nie zaglądam zbyt często na forum, gdyż nie mam w domku komputera. Jedynie jak jestem u brata. Ostatnio zaczełam bywac częściej, więc i częściej goszczę :-) Moja córcia ma 9 miesięcy i wyszedł jej dwa tygodnie temu pierwszy ząbek. Również gorączkowała - podobnie jak Twój synek miała dwu- trzydniówki. To trwało od ok. 4,5-5 miesiąca jej życia :-( Wizja kolejnych ząbków - daleka :-). Ale synkowi mojej koleżanki pierwszy wyszedł jak minęło mu 13 miesięcy, a drugi dopiero po 1,5 miesiąca.
Dlatego nie pozostaje nic innego tylko uzbroić się cierpliwość.

reklama
U Mojej Coreczki Widac Gorne Kly Od Ok 3 Tyg. A Slinii Sie Okropnie Od Ok Miesiaca.
Szok Ze Tak Wczesnie!
Jeszcze Sie Nie Przebily I Mala Sie Meczy Troszke

Do góry