reklama
AneczkaK
mama bambulinkow
Witam wszystkie mamusie i zebate dzieciaki;-):-)
U nas z zabkami nie jest wesolo.Czekamy i czekamy a zebow jak nie bylo tak nie ma.Witek ma juz ponad roczek(zreszta zobaczcie na suwaczku) i dalej nic.:-baffled: mial niedawno goraczke trzydniowke i wtedy slinil sie i strasznie bral raczki do buzi ale goraczka minela a zebow dalej nie ma buuu.Juz sie naprawde martwie.Czy ktoras z was ma dziecko bez zebow w tym wieku???
U nas z zabkami nie jest wesolo.Czekamy i czekamy a zebow jak nie bylo tak nie ma.Witek ma juz ponad roczek(zreszta zobaczcie na suwaczku) i dalej nic.:-baffled: mial niedawno goraczke trzydniowke i wtedy slinil sie i strasznie bral raczki do buzi ale goraczka minela a zebow dalej nie ma buuu.Juz sie naprawde martwie.Czy ktoras z was ma dziecko bez zebow w tym wieku???
Iwona 29
Zaangażowana w BB
AneczkaK - Nie zaglądam zbyt często na forum, gdyż nie mam w domku komputera. Jedynie jak jestem u brata. Ostatnio zaczełam bywac częściej, więc i częściej goszczę :-) Moja córcia ma 9 miesięcy i wyszedł jej dwa tygodnie temu pierwszy ząbek. Również gorączkowała - podobnie jak Twój synek miała dwu- trzydniówki. To trwało od ok. 4,5-5 miesiąca jej życia :-( Wizja kolejnych ząbków - daleka :-). Ale synkowi mojej koleżanki pierwszy wyszedł jak minęło mu 13 miesięcy, a drugi dopiero po 1,5 miesiąca.
Dlatego nie pozostaje nic innego tylko uzbroić się cierpliwość.
Dlatego nie pozostaje nic innego tylko uzbroić się cierpliwość.
reklama
Podziel się: