reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o spaniu.

U nas już chyba utrwaliło się wstawanie o 6:00:baffled: Szymek słyszy tatę szykującego się do pracy i się przebudza. Tak więc półtorej-dwie godziny muszę się pobawić i potem znowu idziemy w kimę na półtorej godziny. Dzisiaj niestety sąsiadka nas obudziła wkładając naczynia do szafek. Naprawdę ten kto zaprojektował nasz blok ma pokićkane w głowie. W sypialni dziecka mamy za ścianą kuchnię sąsiadów i vice versa, a w salonie mamy przez ścianę prysznic sąsiadki i jest naprawdę upokarzające jak goście pytają co tak szumi:wściekła/y:

reklama
pscołka współczuje, nie wyobrazam sobie mieszkac w bloku miałabym wrazenie ze non stop ktos mnie podsłu****e

własnie kupiłam uzywany spiworek bo olek w nocy się rozkopuje i jest poźniej lodowaty

lenka - domki są fajne, bo cicho, ale co bym nie mówić z mieszkaniem mniej roboty;-) Jak się uda to za kilka lat zmienimy znowu miasto zamieszkania i mieszkanie na domek, ale to raczej tylko przy opcji własnego biznesu. A śpiworki bardzo polecam. Szymek na razie śpi w takim cienkim, ale grubsze mam już poprane:tak:.

\też spimy w spiworku. :) cienkim takim, do 6mscy, mam tez juz kupiony wiekszy, tak do roku chyba, albo naewt dluzej, bo ma chyba na metce 90cm, jak z tego wyrosniemy, to wtedy w drugi. cieplejszych nie kupuje, bo u mnie jak zaczna za miesiac grzac, to bezie cieplutko. :) a jak nadal bedzie tak chlodno wieczorami i nad ranem, to pewnie juz niedlugo beda grzać. :)

Mieszkanie pod tym wzgledem jest super, o opal i palenie nie trzeba sie amrtwic. Przetrzymac tylko wrzesien i troche pazdziernika w chlodnym mieszkaniu.

U nas śpiworek się nie sprawdził bo Dominisia to taki mały przytulak i musi się wtulić w kołderkę:-D. Po mamusi:-D Ale śpiworek mamy i żałuję, że się nie przyjął, bo wiadomo, że się nie rozkopie.

Moja Micha też jest z tych kołderkowych. Dopóki spała spokojnie to kładłam ją w śpiworku ale od jakiegoś miesiąca już tylko kołdra.

reklama
Używacie już kolderek,dziewczyny? Bo tak się zastanawiam, czy już czas, bo Młody ciąglepod kocem, a spiworek trochę za chłodny teraz...

Do góry