reklama
U mnie kopanie jak na Euro 2020 Mam stosunkowo niewielki brzuch, jak na ten czas, więc jak mały się rusza, to faluje na całego. Bywa, że młody dłużej śpi, a bywa, że rusza się większość dnia. No i te ruchy czasem są takie, że powiedzieć o nich przyjemne to już naciągane bardzo
Mam dokładnie to samoU mnie kopanie jak na Euro 2020 Mam stosunkowo niewielki brzuch, jak na ten czas, więc jak mały się rusza, to faluje na całego. Bywa, że młody dłużej śpi, a bywa, że rusza się większość dnia. No i te ruchy czasem są takie, że powiedzieć o nich przyjemne to już naciągane bardzo
chelsea22
Zaciekawiona BB
Od prawie dwóch tyg dzidzia kopie codziennie, czy Wy codziennie mniej więcej w tych samych godzinach czujecie ruchy, czy jednego dnia dziecko jest bardziej aktywne niż drugiego?
Mieszkam w UK i tutaj położna kazała mi określić 'rutynę' dziecka, czyli mniej więcej w jakich godzinach jest aktywne, co w razie zmiany będzie sygnał, ze cos nie tak sie dzieje.
Poki co strasznie trudno mi zauważyć jakaś rutynę, czuje ruchy codziennie, wczoraj np była mega aktywna przez wiekszosc dnia a innego dnia tylko kilka razy. Jak to jest, proszę podzielcie sie swoimi doświadczeniami.
Mieszkam w UK i tutaj położna kazała mi określić 'rutynę' dziecka, czyli mniej więcej w jakich godzinach jest aktywne, co w razie zmiany będzie sygnał, ze cos nie tak sie dzieje.
Poki co strasznie trudno mi zauważyć jakaś rutynę, czuje ruchy codziennie, wczoraj np była mega aktywna przez wiekszosc dnia a innego dnia tylko kilka razy. Jak to jest, proszę podzielcie sie swoimi doświadczeniami.
U mnie to wyglada dokładnie tak samo, nie umiem określić stałych pór aktywności mojej córeczki wg mnie ona rusza się prawie cały czas Jestem w 30t3dOd prawie dwóch tyg dzidzia kopie codziennie, czy Wy codziennie mniej więcej w tych samych godzinach czujecie ruchy, czy jednego dnia dziecko jest bardziej aktywne niż drugiego?
Kamcia001
Zaangażowana w BB
Hej mam pytanie do was dziewczyny jestem w 30 tygodniu i ruchy czuje wyraźnie bardzo ale nie bardzo je widzę , znaczy brzuch faluje góra dół są jeszcze kopniaki nawet ale jak widziałam na różnych filmikach to dzidzie tak wypychają rączki i nóżki że jestem w szoku u mnie tak tego nie widać czy wszystko ok ?
Hej! Pomóżcie bo chyba mam paranoje. Jestem w trzeciej ciąży. Pierwsza zakonczyla się pozytywnie, druga poroniłam w 10 tc. Obecnie jestem w 17 tc. Jestem otyła - 102 kg, mam lekka cukrzycę ciążowa i lekka niedoczynność tarczycy. Cukrzycę leczę dieta a tarczycę tabletkami. Przez to, że jestem na diecie od początku ciąży trochę schudłam i teraz moja waga stoi w miejscu. Chodzi mi o ruchy dziecka. Jeszcze tydzień temu wydawało mi się, że już coś czuję, a teraz nic a nic i zaczynam się stresować. Wizytę mam dopiero za półtorej tygodnia, proszę uspokójcie mnie bo wariuje. Jak tę ciąże też stracę to już pasuje ze staraniem.
reklama
Podziel się: