reklama
angeliskax
Moderator
w obu ciazach bez plamienia u mnie się obyło
Dwie ciąże.
W pierwszej zero, w drugiej w terminie miesiączki kilka kropel krwi na papierze, ale czy nazwałbym to plamieniem implantacyjnym?
Hmm, raczej małym oczyszczaniem, bo raczej za późno na implantację- wówczas beta wynosiła już 129.
W pierwszej zero, w drugiej w terminie miesiączki kilka kropel krwi na papierze, ale czy nazwałbym to plamieniem implantacyjnym?
Hmm, raczej małym oczyszczaniem, bo raczej za późno na implantację- wówczas beta wynosiła już 129.
Guni85
Fanka BB :)
W pierwszej nie miałam w drugiej plamienie (nie wiem godzinne..? Takie jednorazowe) i ból (15 min?) Czasowo by się zgadzało może dlatego że były to bliźnięta (ponoć początkowo trzy) ale tak medycznie to nie wiem co to było na 100% raczej jeśli jest krwawienie jak miesiączka i trwa długo no to nie jest to pewnie moim zdaniem plamienie implantacyjne
3 ciąże - 1 zaobserwowane plamienie implantacyjne. Na ok 5 dni przed spodziewaną @.
Krwawienie implantacyjnego nie da się pomylić z @, bo jest dużo skąpsze i trwa bardzo krótko.
U mnie dodatkowo w dniu plamienia pojawił się ból brzucha z delikatną biegunką.
Krwawienie implantacyjnego nie da się pomylić z @, bo jest dużo skąpsze i trwa bardzo krótko.
U mnie dodatkowo w dniu plamienia pojawił się ból brzucha z delikatną biegunką.
Aleksandra893
Pierwsza ciąża, bez plamienia, za to ból jak przy nadchodzącej miesiączce, która wtedy niedotarła
reklama
meeegy
Wczoraj się kochaliśmy, podczas stosunku strasznie kuł mnie lewy jajnik, normalnie jakby mi ktoś wbijał nóż. Po wszystkim zauważyłam na papierze sporo śluzu koloru lekko różowego
Nigdy wcześniej takiego czegoś nie zauważyłam u siebie. Czy to możliwe że by była to implantacja? @ Powinna przyjść jutro. Test 11/12 dpo negatywny
Nigdy wcześniej takiego czegoś nie zauważyłam u siebie. Czy to możliwe że by była to implantacja? @ Powinna przyjść jutro. Test 11/12 dpo negatywny