reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wszystko o plamieniu implantacyjnym

Iga120584

Zaciekawiona BB
No właśnie drogie Panie, jak to było u was? Jak wyglądała u was implantacja zarodka? Z krwawieniem lub bez. Jakie miałyście objawy? Krwawienie implantacyjne a miesiaczka , jak odróżnić? Dziękuję za każdą odpowiedź 🙂

reklama
Dwie ciąże.
W pierwszej zero, w drugiej w terminie miesiączki kilka kropel krwi na papierze, ale czy nazwałbym to plamieniem implantacyjnym?
Hmm, raczej małym oczyszczaniem, bo raczej za późno na implantację- wówczas beta wynosiła już 129.

W pierwszej nie miałam w drugiej plamienie (nie wiem godzinne..? Takie jednorazowe) i ból (15 min?) Czasowo by się zgadzało może dlatego że były to bliźnięta (ponoć początkowo trzy) ale tak medycznie to nie wiem co to było na 100%;) raczej jeśli jest krwawienie jak miesiączka i trwa długo no to nie jest to pewnie moim zdaniem plamienie implantacyjne;)

3 ciąże - 1 zaobserwowane plamienie implantacyjne. Na ok 5 dni przed spodziewaną @.
Krwawienie implantacyjnego nie da się pomylić z @, bo jest dużo skąpsze i trwa bardzo krótko.
U mnie dodatkowo w dniu plamienia pojawił się ból brzucha z delikatną biegunką.

reklama
Wczoraj się kochaliśmy, podczas stosunku strasznie kuł mnie lewy jajnik, normalnie jakby mi ktoś wbijał nóż. Po wszystkim zauważyłam na papierze sporo śluzu koloru lekko różowego
Nigdy wcześniej takiego czegoś nie zauważyłam u siebie. Czy to możliwe że by była to implantacja? @ Powinna przyjść jutro. Test 11/12 dpo negatywny

Do góry