reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wszystko o plamieniu implantacyjnym

Wczoraj się kochaliśmy, podczas stosunku strasznie kuł mnie lewy jajnik, normalnie jakby mi ktoś wbijał nóż. Po wszystkim zauważyłam na papierze sporo śluzu koloru lekko różowego
Nigdy wcześniej takiego czegoś nie zauważyłam u siebie. Czy to możliwe że by była to implantacja? @ Powinna przyjść jutro. Test 11/12 dpo negatywny
A który był wczoraj dc? Masz potwierdzoną owulację? Może się przesunęła? Ja takie kłucia miałam zawsze około owulacji, w owulację też może być takie plamienie.

reklama
A który był wczoraj dc? Masz potwierdzoną owulację? Może się przesunęła? Ja takie kłucia miałam zawsze około owulacji, w owulację też może być takie plamienie.
w okolicach owulacji która pokazywał mój kalendarzyk, robiłam testy. Pik LH najciemniejszy był we wtorek 23.07. Więc myślę że najprawdopodobniej w środę (16dc) była owulacja z racji śluzu, kluc jajnika i bolu jak na okres. Wczoraj był 27 dc.

w okolicach owulacji która pokazywał mój kalendarzyk, robiłam testy. Pik LH najciemniejszy był we wtorek 23.07. Więc myślę że najprawdopodobniej w środę (16dc) była owulacja z racji śluzu, kluc jajnika i bolu jak na okres. Wczoraj był 27 dc.
Hmm może też pękło naczynko, ale jeśli to implantacyjne (też miałam taki różowy, beżowo różowy śluz), to test z moczu za 2-3 dni po plamieniu powinien być już pozytywny :)

Hmm może też pękło naczynko, ale jeśli to implantacyjne (też miałam taki różowy, beżowo różowy śluz), to test z moczu za 2-3 dni po plamieniu powinien być już pozytywny :)
dopóki nie ma okresu nadzieja jest.
Zastanawia mnie, że akurat po stosunku to miało miejsce, dlatego pierwsza myśl że na pewno to nie to. Dziś już czysciutko. I dlatego tak się zastanawiam

Do góry