reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WSZYSTKO O KARMIENIU

reklama
nie mam pojecia ile zyca ściąga. Jakbym Go karmiła tylko cycem, to pobudka byłaby co godzinę, zero wyjść, zero spotkań i chrakiri bym popełniła.
Jaś po powrocie z gór zwiększył znowu zapotrzebowanie, potem nastąpił, jak co miesiąc kryzys laktacyjny, do tego doszło ostatnio pogryzanie mnie, brodawka opuchnieta, machnęłam ręką i tak najpóźniej za miesiąc bym zaczęła odstawiać.
Teraz dostawiany jest zamiast herbatki,
bo weterynarz zabronił, wprowadzamy wodę a Jasiowi jakoś czysta ;D nie pasuje.
Prodkcja musi iść parą, bo już nie miałam zwiększonego napięcia w piersiach i mrowienia, a znowu mam i leci, prysznicem jak u Doxy, bo Jaskowi sie wylewa podczas chłeptania. ale on jest Miś Leniuszek i zasypia po 2-3 minutach, odstawię, położę i cyrk za 30 minu, więc na śpicha dostaje butle, czasami mniej obciągnie, ale czasami.
Zdarza się, też, że wnocy tak się wypości, że pierś mu starczy i od butli się wykręca i śpi do rana. ale to tez zdarza się. Generalnie nie zamierzam zmieniać schematu, tym bardziej, że Jaś prawdopodobnie ma słabą hemoglobinę, bo sam cyc żelaza przy tak intensywnym wzroście nie dostarcza w ilościach wystarczających, więc i tak zmiana by nastąpiła

Ina to rzeczywiście zafundowałaś dietę synkowi!!! Naprawdę niewiele je!
no ale dolicz do tego te biszkopciki, kisielki, kompociki ... ;)

hmm. Natalia jada - prawa, lewa, prawa, lewa, prawa, lewa - afera więc jednak prawa.... itd ;D

no to teraz widzicie czemu ja sie martwilam, ze moje dziecie malo je...
Budda mlodszy o miesiac i je o jeden posilek wiecej, Jas mlodszy o tydzien i je... no duzo wiecej...

teraz to i tak Prezes je pieknie... taki tryb i jadlospis mu podpasowal...

reklama
Do góry