reklama
No MONIKA - to widze, ze jestes gotowa :-)
A my z M tez w weekend tez postanowilismy spakowac torbe. Najpierw te wszystkie potrzebne rzeczy z mojej listy polozylismy w jednym miejscu......i kurcze jak tego duzo. Najpierw mialam zamiar spakowac to do normalnej takiej sportowej torby....lipa oczywiscie za mala, a nie chce pakowac sie w kilka. W ruch poszla mniejsza walizka na kolkach (marudzilam, ze bede wygladala jak idiotka, ale M mowi mi ze mam sie nie przejmowac, bo co to kogo obchodzi...).............ale oczywiscie i tak sie nie zmiescilo. No i w koncu jest wszystko spakowane w wieksza walizke na kolkach.....jakas porazka......... Faktycznie bede wygladac jak kretynka..... No ale sam szlafrok, rozek, pieluchy dla malego zajmuja duzo miejsca.....a jeszcze 1500 innych rzeczy.....:-(
A my z M tez w weekend tez postanowilismy spakowac torbe. Najpierw te wszystkie potrzebne rzeczy z mojej listy polozylismy w jednym miejscu......i kurcze jak tego duzo. Najpierw mialam zamiar spakowac to do normalnej takiej sportowej torby....lipa oczywiscie za mala, a nie chce pakowac sie w kilka. W ruch poszla mniejsza walizka na kolkach (marudzilam, ze bede wygladala jak idiotka, ale M mowi mi ze mam sie nie przejmowac, bo co to kogo obchodzi...).............ale oczywiscie i tak sie nie zmiescilo. No i w koncu jest wszystko spakowane w wieksza walizke na kolkach.....jakas porazka......... Faktycznie bede wygladac jak kretynka..... No ale sam szlafrok, rozek, pieluchy dla malego zajmuja duzo miejsca.....a jeszcze 1500 innych rzeczy.....:-(
Madziallenka
Optymistyczna
Czuję, że wszytskie mamy podobny problem, ja to samo włożyłam tylko na razie szlafrok i już 3/4 mojej małej walizki na kółkach poszło, więc też się zastanawiam, nad dwiema torbami, dla mnie i dla małej. Ta druga może chwilowo zostać w samochodzie..., bo też nie chciałabym złoścliwych komentarzy na początku... Ale pewnie w tej sytuacji to będzie mi wszystko jedno.... ... I łatwiej, myślę będzie tatusiowi się w nich odnaleźć....
Tak czy inaczej lepiej mieć więcej rzeczy niż czegoś miałoby zabraknąć...
Tak czy inaczej lepiej mieć więcej rzeczy niż czegoś miałoby zabraknąć...
M
m_ktosia
Gość
no bo my na ta porodowke jak na wakacje do 5cio gwiazdkowego hotelu:-)
ale wyobrazcie sobie, i to mnie przeraza jak my sie potem z dzieckiem bedziemy naprawde na wakacje wybierac, i ciuchy i zabaweczki i wozek, a jak ja bede chciala samolotem, przeciez ja sie za nadbagarz nie wyplace, a kto to wszystko bedzie nosil
ale wyobrazcie sobie, i to mnie przeraza jak my sie potem z dzieckiem bedziemy naprawde na wakacje wybierac, i ciuchy i zabaweczki i wozek, a jak ja bede chciala samolotem, przeciez ja sie za nadbagarz nie wyplace, a kto to wszystko bedzie nosil
majkam
mama Danielka i Karolinki
ja torbe mam juz spakowana od jakiegos czasu ale ciagle cos tam do niej dorzucam Procz tego co wszystkie mamy w torbach ,dodatkowo biore swoja mala poduszke,ulubiona CD, termoforek i jezyka do masazu kregoslupa - poradzila mi polozna .A torba w sumie nie jest taaka ogromniasta jak myslalam, wiec ok
A co do ekwipunku malenstwa ,to powiedziali nam w szpitalu zeby niczego nie brac, bo tam wszystko jest , tylko na wyjscie do domu ,zeby maz przyniosl siedzonko - bo bez tego nas nie wypuszcza, i cieplejsze ubranko .
no wlasnie m_ktosia a kiedy zamierzasz odwiedzic rodzinke w PL?
A co do ekwipunku malenstwa ,to powiedziali nam w szpitalu zeby niczego nie brac, bo tam wszystko jest , tylko na wyjscie do domu ,zeby maz przyniosl siedzonko - bo bez tego nas nie wypuszcza, i cieplejsze ubranko .
no wlasnie m_ktosia a kiedy zamierzasz odwiedzic rodzinke w PL?
M
m_ktosia
Gość
wiesz co majkam mam juz bilet kupiony na 5 lipca, teraz tylko zalezy od malenstwa kiedy zamierza sie pojawic na swiecie ;-) jak na poczatku kwietnia to bedzie mialo 3 miesiace, lekarka mi powiedziala ze jak bedzie mialo 1 miesiac to juz spokojnie mozna podrozowac
majkam
mama Danielka i Karolinki
WOW no to super m_ktosiu , a na jak dlugo sie wybieracie?
my niestety dopiero pojedziemy na poczatku wrzesnia , bo z urlopem kiepsko ale za to maly bedzie juz troche odrosniety
fajnie bedzie pokazac calemu swiatu nasze pociechy co ?
a ty koral- kiedy planujesz wyjazd do pl?
my niestety dopiero pojedziemy na poczatku wrzesnia , bo z urlopem kiepsko ale za to maly bedzie juz troche odrosniety
fajnie bedzie pokazac calemu swiatu nasze pociechy co ?
a ty koral- kiedy planujesz wyjazd do pl?
reklama
koral
Mama Julka,Maksa i Lili.
majkam ja bym chciala jechac w polowie maja do Polski.
troche sie boje z takim malenstwem.
ale mamy komunie chrzestnicy meza a poza tym chcielibysmy odrazu ochrzcic malego.
ale jeszcze zobaczymy
troche sie boje z takim malenstwem.
ale mamy komunie chrzestnicy meza a poza tym chcielibysmy odrazu ochrzcic malego.
ale jeszcze zobaczymy
Podziel się: