reklama
Anusia - a wszystko dobrze u niej :-) Widziałam się z nią w sobotę, brzuszek ma już całkiem nieźle zaokrąglony i to był jej pierwszy tydzień bez zwracania wszystkiego I przez to jest dopiero 1kg na plusie !!! Szok
No ale trzyma się dzielnie, kłuje codziennie, jest po wszystkich różnego rodzaju badaniach, genetycznych i prenatalnych itp itd i wygląda na to, że wszystko jest dobrze :-)
Pozdrowię ja na pewno przy najbliższej okazji - teraz mamy mały kontakt, bo ona w Bydgoszczy, a ja w Poznaniu
Ale jakby co, na pewno dam znać :-)
Ona cały czas u swoich rodziców siedzi, ale jak wróci, na pewno sama się odezwie :-)
No ale trzyma się dzielnie, kłuje codziennie, jest po wszystkich różnego rodzaju badaniach, genetycznych i prenatalnych itp itd i wygląda na to, że wszystko jest dobrze :-)
Pozdrowię ja na pewno przy najbliższej okazji - teraz mamy mały kontakt, bo ona w Bydgoszczy, a ja w Poznaniu
Ale jakby co, na pewno dam znać :-)
Ona cały czas u swoich rodziców siedzi, ale jak wróci, na pewno sama się odezwie :-)
m@l@
Zaciekawiona BB
co do nacięcia krocza to niema sie czego bać,tego wogóle się nieczuje,przeżyłam 2 porody przypierwszym nawet niewiem kiedy mi nacieli,a przy drugim niesttey \ tak szybko nastapila druga faza porodu ze niezdazyli tego zrobic wiec mi pękło przy wychodzeniu dziecka
Czesc.
Napiszcie proszę od kiedy mogę się spodziewac pierwszych odczuwalnych ruchów mojego maleństwa.
Jestem teraz w 17 tygodniu ciąży i strasznie się niecierpliwię.
Pozdrawiam cieplutko.
http://vsdi.net/count
Napiszcie proszę od kiedy mogę się spodziewac pierwszych odczuwalnych ruchów mojego maleństwa.
Jestem teraz w 17 tygodniu ciąży i strasznie się niecierpliwię.
Pozdrawiam cieplutko.
http://vsdi.net/count
szmina
mamusia Emilki i Filipka
my z mezulkiem chcielibysmy bardzo coreczke i mam nadzieje ze przy kolejnej wizycie juz bedzie mozna stwierdzic bede wtedy w 22tyg.:-) ja tam nie mam sklonnosci do kwasnych albo sodkich ja jem to naraz hihi najpierw wyjadam nutele ze sloiczka i odrazu zagryzam ogorkiem kiszonym tak wiec trudno mistwierdzic czy to prawda ze jak kwasne to chlopczyk a slodkie -dziewczynka
szmina
mamusia Emilki i Filipka
acha ponoc po ksztalcie brzuszka mozna rozpoznac jak plec -jak brzuszek ladnie okragly i taki wystajacy do przodu to chlopczyk a jak taki bardziej rozlany wokol ciala to dziewczynka mam teraz dwie kolezanki w ciazy i potwierdza sie ta teoria zobacze jak bedzie u mnie i dam znac pozdrawiam uciekam spac papap
Mona 2903,
ruchy dzidziusia to bardzo indywidualna sprawa. W pierwszej ciąży poczułam ruchy mojej córci około 20 tygodnia, natomiast teraz już w 16 tygodniu czułam jak maluszek się wierci. Jest to niezapomniane uczucie i napewno nie możesz się doczekać, ale na wszystko przyjdzie czas.
Dodam tylko, że dla mnie najfajniejsze było jak pod koniec ciąży moja Ola się ruszała. Wtedy było nie tylko czuć ale i widać. Z prawej strony piętki a z lewej wypięta pupa .
Jescze pare dni i napewno maluszek zapuka do Ciebie.
Pozdrawiam
ruchy dzidziusia to bardzo indywidualna sprawa. W pierwszej ciąży poczułam ruchy mojej córci około 20 tygodnia, natomiast teraz już w 16 tygodniu czułam jak maluszek się wierci. Jest to niezapomniane uczucie i napewno nie możesz się doczekać, ale na wszystko przyjdzie czas.
Dodam tylko, że dla mnie najfajniejsze było jak pod koniec ciąży moja Ola się ruszała. Wtedy było nie tylko czuć ale i widać. Z prawej strony piętki a z lewej wypięta pupa .
Jescze pare dni i napewno maluszek zapuka do Ciebie.
Pozdrawiam
wiki.25
mama kochanych brojków
ooo to i moze u mnie wyhdzie ze coreczka hihihi..oj chyba pojde sparwdzicNo i stalo sie moj lekarz zminil zdanie. Stwierdzil, ze moze to byc corka ;-) , wiec co usg to zmian zdania
reklama
Podziel się: