reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wszystko nt. porodu - położna, rodzinny, cesarka itp.

hana alez ja sie bardzo ciesze z mojej krolewny, zrobie z niej mala czarodziejke, a o chlopcu to mysle tak na przyszlosc:-)
ale bylyby jaja gdyby u mnie sie pomylili z plcia bo ciuszki to mam jednak jakby nie bolo rozowe, w kwiatki itd:cool2:

reklama
M-ktosiu hehe mój robaczek dziś spał w różowych śpioszkach i czapeczce hehe wyglądał jak taka babulinka hehe ... także nie byłoby najGorzej ;-)

Niczko -ja podcieralam naciete krocze liglina maja ja pod dosttatkiem w szpitalu.Doradze wam cos jak bedziecie miec naciete krocze i bedziecie chcialy zrobic siusiu to zeby was nie piekla rana to podczas siusiania podkladajcie sobie gruba warstwe ligliny to ochroni krocze przed zalaniem:cool2: ja w sumie spory zapas liglininy zabrala do domu do roznych rzeczy moze sie przydac

Joanno - ja też jeszcze nie spakowana. Tak mi jakoś nieśpieszno i żadnych objawów nadchodzącego porodu u mnie nie ma. Gorzej jak mnie złapie znienacka:confused::eek:.

Ja tak zwlekalam ze spakowaniem torby a jak sie wreszcie spakowalam to okazalo zie ze musze isc do szpitala na badania i musialam ja przepakowywac. No i w zwiazku z tym teraz czaka mnie pakowanie od nowa. I znow z tym zwlekam...:eek: Pocieszajace jest to ze chyba do poniedzialku kiedy mam znow byc w szpitalu nie zaczne rodzic wiec nie bedzie paniki i pospiechu. Powtarzam- mam nadzieje :-) .

U mnie już torba spakowana:zawstydzona/y: a tu nic:zawstydzona/y: dziewczyny normalnie chyba siądę na podłodze i będę tak z niej wszystko wyciągać i wkładać spowrotem... żeby zabić czas

reklama
JOANNO - pakuj się kochana.....bo jeszcze nie zdążysz....nigdy nic nie wiadomo...:-p
A ja do podcierania mam ręczniki papierowe, bo tak było na liście do szpitala...

Do góry