reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wszystko nt. porodu - położna, rodzinny, cesarka itp.

Mój M niestety nie zdążył a bardzo chcieliśmy rodzic razem, widocznie tak musiało byc, że akurat na dwa dni pojechał a maluszkowi się spieszyło.
Położnej też nie zdążyłam wybrac ale ta na którą trafiłam była naprawde super i dużo mi pomogła :tak:

reklama
Dziewczynki melduje , ze torba spakowana.
Pakowalyscie reczniki papierowe? Bo ja w koncu nie wiem , slyszalam,z e lepiej sie wycierac papierowymi zamiast takim normalnym w przypadku nacietego krocza.
A macie cos do wyscielania rozka? W szkole rodzenia mowili co by wziac pieluchy flanelowe.

Jeszcze musze dokupic jakiegos batona dla mezulka i spakowac do torby.

kasirka wiec snoopi to naprawde snoopi, super :-)
a ja tez chcialabym miec i chlopca, kurde, bedzie trzeba robic drugie dziecie za jakis czas:laugh2:

Dziewczyny nigdy nie mowcie nigdy.Dziewczyna ktora poznalam w szpitalu przez cala ciaze miala mowione ze bedzie miala chlopczyka nawet jak szla rodzic i zrobili jej USG to tak samo.Wyobrazcie sobie jej zaskoczenie jak zamiast karolka urodzila karolinke :tak:

kasirka - gratulacje

ja jakoże mam już w domciu dziewusię to chłopiec był jak najbardziej wskazany...ale m_ktosiu dziewczynki są przeurocze i nawet lepiej jak jest pierwsza...no i tatusiowie... syna, syna ...ale jak przyjdzie co do czego to świata poza coreczką nie widzą...

reklama
Do góry