Ewitka
Majowo-lutowa mama
Koleżanka ma takiego konia na biegunach, ale twierdzi, ze to kurzołap, córka średnio była nim zainteresowana, stwierdziła, że taki prosty Little tickes u znajomych bardziej jej przypadł do gustu, bo się pewnie na nim czuła a bujał się mocno (LITTLE TIKES Bujak KONIK NA BIEGUNACH KOŃ + BONUS (2155918005) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.) Ekstra są te droższe Little Tikes zwierzatka czy motocykl, aleś tego wynalazła Sylvanas! No i przede wszystkim bezpieczniejsze od takiego konika póki co.
A ja nadal jestem na etapie wyboru jeździka, wynaleźliśmy ze szwagierką takie chicco CHICCO 71518 JEŹDZIK PCHACZ ROWER 4W1 ERGO GYM + (2164472953) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. podoba mi się, ale cena już nie. Nigdy nie wiadomo co to warte...
A ja nadal jestem na etapie wyboru jeździka, wynaleźliśmy ze szwagierką takie chicco CHICCO 71518 JEŹDZIK PCHACZ ROWER 4W1 ERGO GYM + (2164472953) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. podoba mi się, ale cena już nie. Nigdy nie wiadomo co to warte...
Ostatnia edycja: