reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla naszych dzieci - PORADY i NASZE ZAKUPY(wózki, łóżeczka, mebelki itp)

reklama
rachell a mała bawi sie juz tym ogródkiem? Ja chcialam takie cos dla Mai ale to chyba od pół roku jest wiec myslałam, że jeszcze poczekam. Ale chciałabym cos nowego grajacego dla niej. Mozesz wrzucic linka co ty masz. Co jeszcze polecacie. Bo my to jeszcze na etapie grzechotek i mamy pszczołe grającą. Chociaz ona i tak wszystko do buzi bierze

Cześć dziewczyny. Założyłam co prawda nowy temat w "Tu zapytaj" ale tu też wkleję.

Zastanawiam się nad kupnem spacerówek dla dzieci.
Zależy mi na przekładanej rączce lub siedzisku tak, żebym mogła odwrócić dzieci przodem do siebie (u nas strasznie wieje) i na siedzeniu roskładanym całkiem na płasko.
Znalazłam trzy wózki:
1. ULTRALEKKI QUATRO CADDY Z PRZEKŁ.RĄCZKĄ +4x GRATIS (1645755941) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
2. WÓZKI QUATRO MONZA Z PRZEKŁADANĄ RĄCZKĄ +4x GRATIS (1657442978) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
3. WÓZKI QUATRO RALLY Z PRZEKŁADANĄ RĄCZKĄ +4x GRATIS (1647375980) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.

Czy ktoś z Was może widział te wózki lub używał?
Najbardziej podoba mi się CADDY ale ma też najmniejsze kółka.

Dzięki za pomoc.

Dziewczyny, a myślałyście już o krzesełkach do karmienia? Macie już coś takiego, możecie coś polecić? Wiem że nasze dzieci jeszcze nie siedzą ale są takie krzesełka z pochylanymi siedzeniami, że dziecko jest w pozycji półleżącej. Ja małą już karmię łyżeczką i strasznie niewygodne jest kładzenie jej na poduszkach, karmienie i pilnowanie by się nie zsunęła...

Dziewczyny, a myślałyście już o krzesełkach do karmienia? Macie już coś takiego, możecie coś polecić? Wiem że nasze dzieci jeszcze nie siedzą ale są takie krzesełka z pochylanymi siedzeniami, że dziecko jest w pozycji półleżącej. Ja małą już karmię łyżeczką i strasznie niewygodne jest kładzenie jej na poduszkach, karmienie i pilnowanie by się nie zsunęła...

My mamy Chicco Polly, młody dostał w prezencie na chrzciny (tzn. dostał kasę na krzesełko, a ja kupiłam ;)), na razie jeszcze stoi w kartonie, bo młodego jeszcze nie dokarmiam.
Mamy takie:
greene3.jpg

Rozkłada się tak:
06483741717030905.jpg

po złożeniu zajmuje tyle miejsca:
06483741717030909.jpg

Złożone jest stabilne i samo stoi, nie trzeba go o nic opierać. Ma 3 stopniową regulację podnóżka, 3 stopniową regulację oparcia, regulowana odległość blatu też w 3 pozycjach, zdejmowana tacka, którą można myć w zmywarce, 7 stopniowa regulacja wysokości, 5 punktowe pasy i pewnie jeszcze o czymś zapomniałam ;)

reklama
Do góry