reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla mamusiek ;) czyli co warto zrobić lub kupić by ciąża była przyjemnością

reklama
szukam mniej wiecej takich leginsów (wyglądają trochę jak spodnie rurki, ale dużo lepiej przylegają bo są z elastycznego materiału) są z grubszego materiału niż te zwykłe więc nadawałyby się chyba na zimę, może gdzieś widziałyście takie tylko ciążowe

Spodnie leginsy czarne z kieszeniami NOWE rozmiary w Legginsy - Szafa.pl

Zara roz L w Legginsy - Szafa.pl

Ja ostatnio właśnie takie sobie kupiłam - nie są ciążowe, ale super się układają do ciałka. Są grubsze niż normalne leginsy, z kieszonkami z tyłu, imitacją kieszonek z przodu i niesamowicie mięciutkie-bez przerwy w nich chodzę. A kupiłam je u siebie w butiku z bielizną. Jestem z nich bardzo zadowolona:tak:

ja muszę dzisiaj wybrać się po drugą parę spodni ciążowych ale strasznie mi się niechce bo pogoda oktropna za oknem;/

Ja sobie wczoraj do kompletu do czarnych dokupiłam beżowe (nówka Mothercare za 16 zł w ciuchlandzie :-)) Super miękkie, bo ze stretchem, jeden feler dość mocno dopasowane w nóżkach i bioderkach, a ja super filigranowa nie jestem, ale z doświadczenia wiem, że stretch się rozbija w trakcie noszenia. No i nie mają takiego wysokiego golfa tylko taki 10-15 cm, przy większym brzuszku może się nie sprawdzić, ale najwyżej pochodzę teraz póki jest jeszcze ciepło, a na potem mam jeszcze inne.

szukam mniej wiecej takich leginsów (wyglądają trochę jak spodnie rurki, ale dużo lepiej przylegają bo są z elastycznego materiału) są z grubszego materiału niż te zwykłe więc nadawałyby się chyba na zimę, może gdzieś widziałyście takie tylko ciążowe

Spodnie leginsy czarne z kieszeniami NOWE rozmiary w Legginsy - Szafa.pl

Zara roz L w Legginsy - Szafa.pl

No ja właśnie mam podobne ale cienkie, juz o nich kiedys pisałam...
tylko wtedy pisałam ze mają nadruk dżinsowy,
a to jednak nie nadruk bo ten materiał na prawdę ma strukturę lekko przypominająca czarny dżins. I tez mają atrapy kieszonek jak dżinsy, z przodu i stylu ale bez szlufek
Ja kupiłam na targu za 22 zl i nic nie ściskają, jeszcze pochodzę ze dwa miesiące.
A dzisiaj kupiłam leginsy zwykle czarne ocieplane, tez nie "ciążowe" ale pas wysoki i mięciutki..
idealne a tylko 20 zl..

polecam pochodzić po targach ...
tuniczki ,długie cieple sweterki ...i wcale nie drogie.
Jest w czym wybierać...moda stworzona dla kobiet w ciąży.

dzięki za info :-) już kupiłam w sklepie ciążowym właśnie takie spodnioleginsy :) bardzo wygodne, z pasem, powinny się na tyle rozciągnąć żebym mogła w nich chodzić do końca ciąży, no chyba że będę miała 20kg na plusie to pewnie pękną

Nixie jestem za co do tych targow bazakrow itp ja ostatnio zaczelam sie rozgladac za jakos ciepla kurtka ale jak wiadomo nam ciezko bedzie cos dopasowac bo na pore zimowa przypadnie nam najwiekszy rozrost hehe i wlasnie na placu znalazlam swietny plaszczyn cieply na teraz mozna spokojnie zapiac go zamkiem a na potem sa buziki i nawet jest mozliwosc przeszycia ich i to za 60 zl CIMG0004.jpgCIMG0005.jpg

reklama
Do góry