reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla maleństwa

Potwierdzam. Mam wózek z dużymi pompowanymi kołami i przez wszystkie śniegi i zaspy jeździłam bez wysiłku :)

ja mam grzmota emmljunge z duzymi pompowanymi kolami i dawal rade w zimie bez problemu. zwroccie tez uwage jakie nierowne sa chodniki i wyoskie krawezniki - przez takie przeszkody tez nie jest latwo przejechac malymi piankowymi koleczkami.

reklama
ewa no wiem że drogaśny dlatego mam upatrzony używany ale w stanie super ze wszystkimi dodatkami które do tego wózka sa drogie okropnie!
Ja się z poczatku uparłam na dużą gondolke ale przemyślałam że dziecko zimą kiedy bedzie fest ubrane będzie maleńkie, spokojnie wystarczy do 6 mies. - moja koleżanka miała córcię z listopada i w Quinny woziła małą spokojnie do maja:)

ja droższego wózka jak 1200 zł nie kupuję, bo chcę dwuczęściowy, a do tego kupić atestowany fotelik/nosidełko do samochodu, więc gdyby stawiała na droższy wózek to dwie rzeczy kosztowałyby nas 2000 zł,

Mhm, dobry fotelik to ok. 500 zł z tego, co się orientuję. Ale w to akurat trzeba zainwestować. To druga rzecz po materacu, która musi być porządna :)

Ewa Maxi-Cosi Citi kupisz już za 340 zł z przesyłką więc nie jest to jakas ogromna cena :) Mnie ona ogroooomnie ucieszyła bo tez spodziewałam się ceny ok 500 zł.

O, to dobra wiadomość, bo w Maxi Cosi właśnie celuję :) Poszperam jeszcze na pewno w Internecie, chociaż najpierw chcę go widzieć na żywo i przymierzyć do samochodu. Bo nie wszystkie foteliki do wszystkich dobrze pasują - szczególnie do tak wiekowego jak nasz Seacik ;)

reklama
ja nie musze kupowac fotelika bo nie mamy auta wiec ten co kupilam razem z wozkiem bedzie do przychodni np. a pozniej recaro fotelik ok 800 zl od 9 miesiaca zycia do 12 lat. rosnie razem z dzieckiem ma atesty. ostatnio jak bylismy w sklepie ogladac wozkzi i wszystko gosciu nam o nich taki wyklad zrobil ze raczej jestesmy zdecydowani zakupic dzidziowi ten fotelik samochodowy. moze za rok na wakacje albo po uda sie kupic jakies auto to bedzie akurat w sam raz :) a narazie jest u nas jakie jest to nosidelko... mam wozek 3w1 ale podejrzewam ze spacerowke i tak nowa kupimy z siedziskiem kubelkowym myslalam o mura wlasnie no sie zobaczy jeszcze.

Do góry