reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla maleństwa

mnie jeszcze takie rzeczy przyszły, też utrafione na all

SDC10485.jpgSDC10486.jpgSDC10487.jpgSDC10488.jpg

reklama
A ja się pochwalę, że dostałam wczoraj od koleżanki nieużywaną chustę! Ona ją dostała już po porodzie i nie miała czasu nauczyć się wiązań, wybrała więc nosidełko. Ale ja się tak strasznie cieszę, że chyba od dziś zacznę ćwiczenia!:):):)

mnie się to samo uruchomiło po sobotnim plamieniu, kiedy to miałam licytować wózek, i jak poszłam w poniedziałek na szmatki:)

nom, wózio kupiony...a ile szmatek nowych hehe:) powiem szczerze że cieszę się jednak bardzo że temat wózka mam już z głowy:) mogę teraz nabić głowę czymś innym:D dobra lece na wizyte bo się spóźnię :*

noo a ja mam juz wszystko i czasem tez dopada mnie taka mysl.. a jak cos sie stanie?? Ale biore sie w garsc pukam sie mocno w glowe i sama sie opierniczam za takie naloty myslowe. Bedzie dobrze i wszystkie bedziemy mialy zdrowe sliczne inteligentne dzieciaczki a same bedziemy zdrowymi szczesliwymi mamami z rownie szczesliwymi tatusiami u boku!
Grudzien ma bardzo duzo aniolkow :(( juz wystarczy, teraz musi byc kolorkowo i radosnie.

reklama
salomi masz racje duzo aniolkow juz grudzien zabral ... ja jak naadaja mnie zle mysli biore moje serduszko na lancuszku z napisem antos i mowie do mojego aniolka zeby czuwal nad nami zeby nie dal nam za szybko wyjsc z brzuszka i by nie wolal braciszka do siebie do nieba. i wierze ze on tam nad nami czuwa i modle sie do niego zawsze jak mnie cos nie pokoi o to zeby nas pilnowal bysmy szczsliwie donosili. w ogole dzisiaj sie zastanawialam co bym czula jakby dzidzius sie urodzil 12 listopada w tedy co antos... takie mysli mnie naszly ehhh chyba bym tego przypadkiem nie nazwala :)

Do góry