reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wszystko dla domu

Lustro nad kominkiem, bomba, co?
ja mam waze nibyvictoriańską z kwieciem rozmaitym namalowana przez siebie, kiedys pstrykne fotke to wkleję. Poza tym generalnie stawiam na kominku kute świeczniki z kremowymi świecami...kominek i ściany mamy w morelowym kremie, takie coś pośredniego.
Sufit tez. wszystkie sufity mamy w kolorach ścian.
Planujecie kominek?

reklama
ja w ikei to takie pierdołki głównie kupuje np świeczniczki, podstawki, obrusiki albo kieliszki do wina te wielkie, no i tez mam takie firanki z falbanką ala na całęj długości i motywem kwiatków a co do mebli to jakies takie liche mi sie wydają chociaz ładnie wyglądają ale w praktyce robią na mnie wrażenie takich krótkotrwałych! Ale bardzo podobają mi sie te ekspozycje idzie czasem coś fajnego podpatrzeć A do Jysku tez lubie chodzić !

Żeby mi kto dał tak z 500 zl na rozpuste to bym poszła!
Ale kieszenie wiatrem podszyte....ubezpieczenia samochodów i domów pożarły wszystko.
Ale luty krótki, pocieszam się.
nawet trzynastke przepuściłam! :(

tez bym poszłaaaaa !!!

mi sie marzy kominek... te wieczory, za oknem biało....rozmarzyłam sie......

Szwagier miał kominek i "fachowcy" zapomnieli (!!!) zainstalować zawór bezpieczeństwa i wysadziło kominek i pół chaty. Miał ogrzewanie podłogowe. Chwilowo wyleczyłam się z kominka.
A to kawałek mojej kuchni. Nie jest to kuchnia moich marzeń, ale i tak cały czas tam siedzimy. Z drugiej strony jest stół i bardzo wygodne krzesła i telewizor.

A my mamy meble ikei i jak dla mnie są trwałe. Meble w łazience i kuchni 6 lat, w dużym pokoju (jak szumnie brzmi) 5 lat. Nie widzę jakiś śladów zużycia. Pokrowce na sofę wkładam do pralki i są czyste. Fakt nie mają takiej barwy jak na początku czyli kremowego ale czekoladki, kechup i mleko ładnie się sprały ;D.
A ten Jysk to coś w stylu Ikei?. Kurcze nigdy tam nie byłam.

A kominek to będziemy mieli taki narożny. Będzie widać ogien jak będziemy siedzieć na sofie i przy stole. Chcę, żeby był taki z możliwością podniesienia szybki, aby żywy ogień był.
A mam pytanie jak wkleić coś co mam w formacie pdf?

Ja też jestem fanką Ikei. Mam ich meble w sypialni i "dużym" pokoju. Nic się z nimi nie dzieje. Jak wylała mi się woda z kwiatka to się wybrzuszyło tak samo jak na innych (mi się często wylewa w tej dziedzinie jestem fachowcem ;D). Wylewanie najlepiej znoszą meble lite sosnowe - nie ma śladu!

ja nie znałam nikogo kto ma meble z ikei i teraz to moze sie skusze na mebelek z Ikei bo na wygląd są super a jak mówicie ze w użytkowaniu tez no to ok. Dobrze że mnie uświadomiłyście ;D Kurcze nie działa mi str z Ikei a Wam ??

reklama
Justyna strona działa. A przy okazji znalazłam tam przepis na sos do sałatki cesarskiej, który ostatnio szukałam :laugh:.
Ja też czytałam na jakimś forum opinię o małej trwałości mebli ikea ale nie wiem czy to nie były zasłyszane opinie. Moi rodzice też mają z ikei łóżko i taki drewniany regał. Są zadowoleni.

Do góry