reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wszystko dla domu

reklama
maz poszedł ostentacyjnie sie kąpac..... Witon spi od 18-stej, z przewa na cyca. Poza tym , ja jestem drapieżnica i jak ostatnio chciał "zmienić" moje zdanie to go tak drapnela, ze sie w pracy chyba tłumaczył.... ;)

Czemu chciał ci zmienić zdanie? Ojoj, nie drap go, najwyżej tam gdzie w pracy nie patrzą....
Kup sobie laptop. ja siedze na laptopie a mąz jak chce niech idzie na stacjonarny.
Moje spi od 19, pól godzinki temu podjadł i znów spi. Starsze paskudy tez poszły spac.

No a ja ostatnio wymyśliłam, że skoro za 1,5 miesiąca przenosze się do mamy (niezdążymy zrobić remontu na czas) to po co sprzątać i układać ;D.

KALINA laptop to na razie senne marzenie. przy takiej sparbonce jaka jest budowa domku wszytskie wieksze wydatki są odlozone "na kiedys tam"

no tak....ta kuchnia o jakiej JA ŻONA STOLARZA nawet marzyc nie mogę.....
;)

spi3jh.jpg

Moja spiżarnia puchatkowa... :laugh:

Sama...nikt mnie biednej nie pomógł. To lawenda, oczy cie nie mylą. Ni tylko zużaczek lubi lawendkę...

reklama
a własnie pytanko odnosnie spizarenki. Jak sie sprawdza okno? U nas tez jest i zastanawiam sie, czy nie będzie sie za bardzo nagrzewac. Już planuję jakies rolety czy cóś

Do góry