reklama
Ż
żużaczek
Gość
No to pare fotek
Domek w całosci:
salon (oczywiscie jeszcze nie skończony)
KUCHNIAAAAAA
Witkownia:
goscinny:
wszystko oczywiscie jeszcze surowe...
Domek w całosci:
salon (oczywiscie jeszcze nie skończony)
KUCHNIAAAAAA
Witkownia:
goscinny:
wszystko oczywiscie jeszcze surowe...
Ż
żużaczek
Gość
kiedy wiem, jak ma całośc wygladac to mi jeszcze gól skacze, że nie jest tak jak powinno. przede wszystkim rzuca sie w oczy brak listew (drewniane) na zakończeniu tapety w salonie.
gaga
uzależniona
no rzuciło mi się w oczy aż qrwa oślepłamkiedy wiem, jak ma całośc wygladac to mi jeszcze gól skacze, że nie jest tak jak powinno. przede wszystkim rzuca sie w oczy brak listew (drewniane) na zakończeniu tapety w salonie.
jak ja ci wkleję zdjęcie mojego salonu, gabinetu, sypialni w jednym to dopiero ci się w oczy rzuci
marzenaalicja
Fanka BB :)
Ja tylko tyle powiemiekny dom.
Żużaczku poprostu extra ,ja już troche sobie w chatce naszej mieszkam latek i tak nie mam tak jak powinno i ciągle czegoś brakuje wiec Masz kopa za marudzenie.
a listwy to faktycznie poraziły mnie jak gage
A co do tego że wszystko jeszcze surowe to ciekawa jestem jakie było jak były gołe sciany wymurowane.wedle tego co teraz piszesz to jak były naprawde surowe znaczyłoby że ich wcale nie było.
a listwy to faktycznie poraziły mnie jak gage
A co do tego że wszystko jeszcze surowe to ciekawa jestem jakie było jak były gołe sciany wymurowane.wedle tego co teraz piszesz to jak były naprawde surowe znaczyłoby że ich wcale nie było.
agata806
Fan(ka)
Żużaczku - chciałam napisać, że zgadzam się z przedmówcami.
Mi najbrdziej podba się kominek - CUDO i kuchnia CUDO. Salon zostal zdeskredytowany brakiem listew przy tapecie ;-)
Widzę, że są i schody - panu jednak udało sę zdążyć na cza :-)
Gaga - ja do wymienionych pomieszczeń u ciebie dorzucam jeszcze suszarnię i bibliotekę
Mi najbrdziej podba się kominek - CUDO i kuchnia CUDO. Salon zostal zdeskredytowany brakiem listew przy tapecie ;-)
Widzę, że są i schody - panu jednak udało sę zdążyć na cza :-)
Gaga - ja do wymienionych pomieszczeń u ciebie dorzucam jeszcze suszarnię i bibliotekę
reklama
Żużaczku śłiczny materiał ....baaardzo mi się podobają takie kolory w dziecięcym pokoju.
Podziel się: