reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wszystko dla domu

reklama
No to pare fotek
Domek w całosci:
86dfecee8eb2b0f2med.jpg

salon (oczywiscie jeszcze nie skończony)
05194ea05d51dd6fmed.jpg

be833023d0b60e0fmed.jpg

KUCHNIAAAAAA
95aa4816bc9d3454med.jpg

4382322cfa489b3amed.jpg

Witkownia:
458701e4e02a3340med.jpg

0aadb3f5f02e9055.jpg

goscinny:
2a8f25c020933b99med.jpg

7f0c553ae8f86388.jpg

wszystko oczywiscie jeszcze surowe...:sorry2:

kiedy wiem, jak ma całośc wygladac to mi jeszcze gól skacze, że nie jest tak jak powinno. przede wszystkim rzuca sie w oczy brak listew (drewniane) na zakończeniu tapety w salonie.

kiedy wiem, jak ma całośc wygladac to mi jeszcze gól skacze, że nie jest tak jak powinno. przede wszystkim rzuca sie w oczy brak listew (drewniane) na zakończeniu tapety w salonie.
no rzuciło mi się w oczy aż qrwa oślepłam
jak ja ci wkleję zdjęcie mojego salonu, gabinetu, sypialni w jednym to dopiero ci się w oczy rzuci

Żużaczku poprostu extra ,ja już troche sobie w chatce naszej mieszkam latek i tak nie mam tak jak powinno i ciągle czegoś brakuje wiec Masz kopa za marudzenie.
a listwy to faktycznie poraziły mnie jak gage:-D
A co do tego że wszystko jeszcze surowe to ciekawa jestem jakie było jak były gołe sciany wymurowane.wedle tego co teraz piszesz to jak były naprawde surowe znaczyłoby że ich wcale nie było.:-p

Żużaczku - chciałam napisać, że zgadzam się z przedmówcami.
Mi najbrdziej podba się kominek - CUDO i kuchnia CUDO. Salon zostal zdeskredytowany brakiem listew przy tapecie ;-)
Widzę, że są i schody - panu jednak udało sę zdążyć na cza :-)

Gaga - ja do wymienionych pomieszczeń u ciebie dorzucam jeszcze suszarnię i bibliotekę :sorry2:

reklama
Do góry