reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspaniałe przepisy świąteczne wrześniówek :-)

Ja mimo tego, że mieszkamy osobo już od 5 lat jeszcze nigdy nie robiła w domu wieczoru wigilijnego. Zawsze mamy dwie jedną u moich rodziców i jedną u teściów. :mad:
Ja w kuchni najlepiej się czuję gadając...i parząc kawkę...hihi Nie przepadam za gotowaniem. Więc może też poproszę o jakiś przepis fajny to coś przygotuję ;D

reklama
Isara my też chrzcimy Maciusia w pierwszy dzień świat. Na szczęście moja mama i teściowa są genialnymi kucharkami i mi pomogą. Że też ta moja mamusia nie nauczyła mnie gotować... :mad:

Grooha to by znaczyło, że Ty dobra kuchareczka jesteś??? Ja podziwiam kobiety, które wszystko w kuchni zrobią. Albo coś z niczego... Dla mnie to czarna magia niestesty.

reklama
Do góry