reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

No i zadzwonili przed chwilką..................... poszperałam i okazało się że to firma udzielająca kredytów................ jak będę musiała chodzic i namawiac na kasę to dziekuje...... ja sie nie nadaje do takiej roboty.................. mam ten plus że będe dziś od kumpeli wiedziała co i jak......... jutro mam rozmowe o 13

reklama
Justa nie piernicz się z nią napisz, ze licytując akceptuje zasady obowiązujące na aukcji i jeśli jej coś teraz nie pasuje to może się wycofać z transakcji a Ty oczywiście wystawisz odpowiedni komentarz i zwrócisz się o zwrot prowizji do allegro;-)

Justa napisz jej że biorac udział w aukcji godziła sie na takie koszty przesyłki a jak bedzie stwarzac problemy to zgłosisz to do allegro i oni to rozstrzygną

Biedroneczka a gdzie pracujesz? Tzn tak mniej wiecej co robisz. Kto zajmuje sie teraz Tomkiem jak jest chory, pomaga Wam babcia? A maz? napisz cos o chlopie. A moze jak ladnie poprosimy to jakies zdjecie wstawisz Wasze??:-)

Nam dziś zimno w pracy. Grzać przestali ;(
Tomek siedzi w domku z babcią- moją mamą. Gdy jest zdrowy chodzi do przedszkola.
Co do pracy to siedze w biurze rachunkowym. W między czasie kończę studia podyplomowe.
A mąż??? Jest ale jkby go nie było.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Majandra a ten Broncho-vaxom to na recepte ?
Ja też z Tomkiem byłam u laryngologa nawet kilku. Pierwszy od razu dał skierowanie na wycięcie migdałka, drugi absolutnie temu zaprzeczył i powiedział że migdałki prawidłowo pracują, przepisała kilka spray ów do nosa i na jakiś czas ustąpiło. Niedawno Tomek złapał zapalenie ucha i byłam u jeszcze innej laryngolog - kazała nos płukać wodą morską i czyścic

Do góry