reklama
Witam i ja:-) melduję że ogóry zakiszone obiad też praktycznie gotowy młoda smacznie śpi i odpukać wogóle nie kaszle:-) także mam nadzieję że jak popołudniu pójdziemy do lekarza to wreszcie usłyszę że zdrowa
No tak ale mieszczuchy bez działki nie mają wyjścia jeśli chcą mieć kiszone muszą zadowolić się sklepowymi
Monia wróciła dziś pewnie nad ranem bo mieli wyjechać na noc także niebawem pewnie zawita narazie przekazuję od niej pozdrowienia i życzenia zdrówka dla chorowitków
Ja jutro 1 swoje oberwę,a jeśli chodzi o kupne to jedynie do surówek,do octu,czy tak do zakiszenia na teraz,bo kupne kiszone zostawione na zimę często psują się,bo są psikane i podsypywane
No tak ale mieszczuchy bez działki nie mają wyjścia jeśli chcą mieć kiszone muszą zadowolić się sklepowymi
Monia na GG się świeci czyli jest juz chyba w domciu
Monia wróciła dziś pewnie nad ranem bo mieli wyjechać na noc także niebawem pewnie zawita narazie przekazuję od niej pozdrowienia i życzenia zdrówka dla chorowitków
Dziewczyny a ja mam pytanie czy jak ja dalszym ciagu jestem zameldowana w polsce, mam polski dowod osobisty, karte chipowa do lekarza o moge isc tam do dentysty ginekologa i w ogole porobic sobie wszytskie badania kontrolne?
gabids
styczeń 2002, Wrześniowe mamy'07
Klavell ta karta to tylko w razie naglych wypadkow i zachorowan.Ale i tak kreca na nia nosem.Wiem z wlasnego doswiadczenia ze jak mala dostala 3-dniowki to kazali mi placic za wizyte w polsce.A juz ginekolog czy denysta to watpie.Trzeba placic niestety.
Witam ponownie:-) już po wizycie u lekarza i melduję że diagnoza zdrowa jak rybka:-) po lekarzu wybrałyśmy się do ulubinego sklepu Tusi czyli zoologicznego i tym razem obie z Tuśką zakochałyśmy się w tym samym zwierzątku w króliczku baranie ależ one przesłodkie :-) tylko żeby królik kosztował 60zł no a dwa że raczej przy naszym Mafim odpada jakiekolwiek biegające po domu zwierzątko
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Aneta króliczek w domu raczej odpada,bo wszystko gryzą i srają jak głupie.
Mialam meldować się prędzej,ale jakoś mi zeszło. U nas parno jak cholera i żar z nieba leci. Ogórki zerwane, kompoty z moreli zrobione, S wleciał na chwilkę na prysznic i obiad po drodze. Mlody oczywiście obudził się i najadł z tatusiem,a mi dla siebie samej obiadu nie chce się robić Korci mnie żeby wykopać ziemniaki,bo zaczynają wczesne gnić.
Wczoraj szliśmy z młodym do kiosku po soczek,bo chciał pić,a do domu nie chciał wejść. Wchodzi do kiosku, 2 osoby przed nami, dostał wafelka w łapsko, powiedział ladnie "ding daaa" i stoimy. Jak doszlo do nas to mówi,że pić (tak siurbnął) dostał ten soczek,wafelka oddał mamie,bo "blee" wytarł rączki o spodnie i pije... napił się, cofnął do kiosku i mówi tak "ciocia, am!" Dostał 2 i poszliśmy. Po drodze sąsiad czarował go piwem,a Mateusz go za rękę i nawrotka do kiosku. Facet zrobił go w konia i nie zabrał go. Pogadałam z kumpelą, mlody lizaka zaczął wołać i tym soposobem zalatwil sobie cukierka zaradne to moje dziecko jak diabli.
Obejżalam wczoraj "Slumdog, milioner z ulicy" i książka i film dobry, polecam!
Mialam meldować się prędzej,ale jakoś mi zeszło. U nas parno jak cholera i żar z nieba leci. Ogórki zerwane, kompoty z moreli zrobione, S wleciał na chwilkę na prysznic i obiad po drodze. Mlody oczywiście obudził się i najadł z tatusiem,a mi dla siebie samej obiadu nie chce się robić Korci mnie żeby wykopać ziemniaki,bo zaczynają wczesne gnić.
Wczoraj szliśmy z młodym do kiosku po soczek,bo chciał pić,a do domu nie chciał wejść. Wchodzi do kiosku, 2 osoby przed nami, dostał wafelka w łapsko, powiedział ladnie "ding daaa" i stoimy. Jak doszlo do nas to mówi,że pić (tak siurbnął) dostał ten soczek,wafelka oddał mamie,bo "blee" wytarł rączki o spodnie i pije... napił się, cofnął do kiosku i mówi tak "ciocia, am!" Dostał 2 i poszliśmy. Po drodze sąsiad czarował go piwem,a Mateusz go za rękę i nawrotka do kiosku. Facet zrobił go w konia i nie zabrał go. Pogadałam z kumpelą, mlody lizaka zaczął wołać i tym soposobem zalatwil sobie cukierka zaradne to moje dziecko jak diabli.
Obejżalam wczoraj "Slumdog, milioner z ulicy" i książka i film dobry, polecam!
Anetasa - super ze mala zdrowa:-)...my dopiero w piatek sie dowiemy choc dzis goraczki nie ma ale za to apetytu nic a nic
Klavell - z tego co wiem wcale nie musisz palcic za leczenie bo przeciez jestemy w UE ale musisz miec jakis druczek, karte E-costam ( na polskich stronach NFZ sie dowiesz co i jak) i leczysz sie na terenie UE za free- oczywiscie jesli jestes ubezpieczona
U nas zar z nieba
Klavell - z tego co wiem wcale nie musisz palcic za leczenie bo przeciez jestemy w UE ale musisz miec jakis druczek, karte E-costam ( na polskich stronach NFZ sie dowiesz co i jak) i leczysz sie na terenie UE za free- oczywiscie jesli jestes ubezpieczona
U nas zar z nieba
nuska jakos nas zaniedbuje na glownym...
?
Czytam zawsze ale jakoś nie wyrabiam z czasem żeby napisać miło że tęskniłaś;-)
A ja pracuję sprzątam gotuję tak mi do rymu pasowało ;-) i brak mi czasu na wszystko nie wiem czy to nadmiar obowiązków czy po prostu zła organizacja czasu ale dla mnie doba jest za krótka no i lenia mam jak ........
Anetasa cieszę się że Tuśka zdrowa trzymałam kciuki:-) a muszę Ci coś opowiedzieć wczoraj Igor sobie siedzi i bawi się samochodzikiem i mówi
" Mafik glyzie dzipa hał hał lobi " jak pamięta Twojego pieska
Justyna S już w nowej pracy pracuje??? Jak mu tam jest???
Pozdrawiam Wszystkie BB-owiczki buźka bo oobowiązki wzywają
reklama
marzenia kochana............. każda zbiegana albo rozleniwiona jak TyJakiego ja mamlenia lenia ta pogoda mnie wykończy dobrze że mój kochany mąż mi pomaga bo bym nie wyrobiła
Mam ostatnio wrażenie że "forum się kończy" bynajmniej wrzesień 2007 dobiega końca:-(
Ogórki dzis mama wzięła a za dwa dni ja będę kisić
Maja jutro z J jedzie w trasę na południe Polski wrócą w piątek na noc......... a w poniedziałek bierze ją do Świnoujścia i będą płynąc promem................ ot takie atrakcja moje dziecię będzie mieć........... jak byliśmy w trójke to razem tak sobie jeździlismy a teraz dupa, bo auto 3 osobowe
Aneta super że mała zdrowa................. a ja dziś zapomniałam / ochoty nie miałam iść do przychodni po wyniki, jutro odbiorę zaraz przed wizytą u lekarza.......... albo pojutrze, bo może jutro będę miała lenia ciąg dalszy ......
Ostatnia edycja:
Podziel się: