witam!!!!
mial byc dzis upal, a tu tak srednio cieplo i w dodatku sie rozpadalo. ale lepsze to niz zar z nieba;-)
wczoraj mnie bardzo negatywnie zaskoczyla kolezanka: zaprosilam ja z synkiem na plac zabaw. nie widizalysmy sie bardzo dlugo, bo anjpeirw my bylismy na d morzem, potem oni i dopiero worcili.
a tu sie okazalo, ze nie mamy o czym gada, choc tematow duzo, tylko ona jakos zadnego nie podejmowala
wiec nie bede przeciez wypytywakla jak glupia o wszystko, skoro sama nie chce mowic
ona w sumie zawsze dziwna byla, ale zeby az tak
moje dziecko mnie wczoraj zaskoczylo: bylismy po poludniu w Leclercu. wychodzimy, a Julitka mowi, ze chce na zjezdzalnie i basen z kulkami. ja sie dziwilam,skad jej to przyszlo do glowy, ale zaraz oprzytomnialam, ze u nas pod carreforurem jest dmuchany plac zabaw, na ktorym bylysmy po zakupach, wiec dziecko skojarzylo. nie doceniam mojej madrali
a drugie zaskoczenie to to, ze z droga i w ogole na tych zakupachz eszlo anm ponad 2godz. zalozylam niunce peiluche. wracamy, zdejmuje a tu sucho
. do niej niepodobne, zeby trzymac tak dlugo siku.a sikala na trawke kilka chwil
A może by tak coś do kawki? Spóźniony urodzinowy...
mniam, mniam
zrobiłam sobie na obiadek pyszną zupkez kalafiorkiem i faszerowane cukinie zwędzone mojemu teściowi z ogródka i już mi lepiej :-)
tylko mam nadzieje że uda mi sie na dobre odpieluchować moje dziecko chociaż to nie jest warunek przyjęcia będzie w grupie dzieci z 2007 roku
oby tak bylo dalej
do wrzesnia jeszcze sporo czasu, wiec Zuzia na pewno oduczy sie pamperswo
Czasem podczytuje, faktycznie nie mam weny, nie wiem jakim cudem ale nie mam czasu
a
le wszystko u nas ok. Pozdrawiam
tylko prosze sie moeldowac co ajkis czas;-)
no ale szef wreszcie zachwycony chodzi a i dzięki temu jakaś premia konkretniejsza pewnie wpadnie;-):-) :-)
trzymamy kciuki
Ja jutro 1 swoje oberwę,a jeśli chodzi o kupne to jedynie do surówek,do octu,czy tak do zakiszenia na teraz,bo kupne kiszone zostawione na zimę często psują się,bo są psikane i podsypywane
tesciowa robila malosolne i dala mi 2 sloiki:1 z kupnych, drugi z naszych. od razu czuc roznice w smaku an korzysc naszych;-)
Czesc Babony
Czy to normalne?
3 godziny bez sikania??? Ja juz zdazylam 2 razy...
Dostalam @ - dzieki Bogu bo juz rece zalamywalam...
wg mnie 3 godz to troche za dlugo, choc ajk pisalam niunka wczoraj tez dlugo wytrzymala.
a do tej pory duzo sikal? ostatnio w tej goraczce tez? moze jedno z drugim ma jakis zwiazek?
@ maial byc i jest