tylko raz dziennie proszę głosowaćooo znow widze u ciebie w podpisie jakis konkurs glosik oddany mozna dziennie tylko raz czy jak to jest
reklama
ja to na konkursy jakos szczescia nie ma i szukac ich nie potrafie w tym co teraz udzial bior wyslalam zdjecia z wakacji myslalam ze cos fajnego wygrac idzie a tam 5 najciekawszych zdjęci zostanie nagrodocznych rabatem 5% na wszystkie produkty w sklepie BabyClub.pl do końca 2008 roku :-(
właśnie wzięłam miarę i zmierzyłam. Od podłogi do klamki jest 93 cm. Adas staje na paluszkach i juz jest za drzwiamiDosiega do klamki
to ile ma wzrostu albo macie tak nisko ta klamke
u mnie podobnie z koszem na smieci mielismy taki duzy metalowy zamykany w rogu pokoju musialma go zamknac w przedpokoju bo znajdywalam w nim przerozne rzeczy ktore znalesc sie w nim nie powinny
dziekujemyno napewno na moje glosy liczyc mozecie :-)
Zauważyłyście, że jak minął roczek naszych maluchów to coraz rzadziej wchodzimy na wątek: Urodziny....
ale jak jeszcze roczku nie miały to co m-c życzyłysmy wszystkiego naj..... hihihihnio bo nie mamy takiej potrzeby juz po urodzinkach :-)
Wiem, wiem wtedy to było takie słodkie, że nasze maluchy iały miesięcznice, a teraz następne życzenia na 1,5 roczku, hihihih
reklama
Podziel się: