reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Monia kaplecik rewelacja:-):-):-)
Agnes123 witaj wsrod nas.Wiem co czujesz-ja tez do nie dawna pisalam tak samo jak ty.Ze mam dostc siedzeia w domu itp.I tez pochodze z Wroclawia:-)A konkretnie ze Srodmiescia,a jeszcze konkretniej to do rynku mam moze 5-7 min.A Ty?????

U nas o dziwo ladnie dzisiaj,bo ostanio ciagle padalo.
Nie mam natchnienia do pisania jak zreszta ostanio bardzo czesto.Postram sie napisac cos pozniej bo Naomi juz wstala.

Witaj Naomi01.Ja jestem z Muchoboru Małego.Kojarzysz gdzie to osiedle????Bo nie wszyscy się orientują.A wróciłaś już do pracy ??? czy jesteś z córeczką w domu????Teraz uciekam idę z Oliwką na plac zabaw,teraz jest tam najwięcej dzieciaczków,Oliwka uwielbia się tam bawić i zawarła już nowe przyjaźnie.Dobrze czuje się wśród dzieci.

reklama
Wróciliśmy z Oliwką ze spaceru.Wyszalała się na placyku.A ja wróciłam zmęczona po dzisiejszym dniu.No myślę że jeszcze z 1,5 godz i Oliwka pójdzie spać już na noc.

moj P dopiero wrocil z pracy. juz mi smutno bylo samej:-(
jutro zabierzemy sie z nim po drodze do kilec do siostry. :-):tak:

moja gwiazda dzis tez pdala wczesnie, o 19:szok::szok: nie poznaje mojej coreczki:no:

Hrudzia i ten zapach czystości...mmmmmmmm- jakieś zboczone jesteśmy:-):-)
A co do wierzeń -jeszcze nad spłuczką woreczek z kamyczkami z nad morza-też niby sprzyja kasiorce no i stale zamknięta deska klozetowa pozwala zachować dobra energię:-):-)

my teraz zamykamy deske, bo julitka sie bardzo sedesem intersuje:-) i wklada lapki:-D

Ajć jestem na głodzie słodyczowym i wyżeram małemu ciastka:zawstydzona/y: Jak jakiegoś batonika zaraz nie dorwę to oszaleje:crazy::crazy: Chyba @ sie zbliża:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ja jestem na glodzie slodyczowym od 2m-cy . czasem jest ciezko, ale da sie zyc:tak:

A są tu jeszcze jakieś MAMY z Wrocławia????????

agnes, sprawdz w watkach lokalnych. moze jest dla mam z wroclawia:happy:

gagulec, szczerze powiem, ze trudno mi zrozumiec taka sytuacje z mama. przykro mi. kto powinien byc najblizsza osoba jak nie matka?
nie ma szans na poprawe waszych stosunkow?

agulka, nie od razu Krakow zbudowali. niedlugo i ty bedziesz chodzila napalona:-D:-D:-D na poczatek moze i warto ratowac sie alkoholem. tylko uwzaj - to uzaleznia:-D:-D:-D

reklama
Do góry