reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

My też się za bardzo nie musieliśmy starać. Z Olą to byla wpadka ale oczywiście chciana a Mateuszka to se zaplanowalyśmy i odrazu po pierwszym miesiącu prób okazalo się że jestem w ciąży ale test z dwoma kreseczkami wyszedl dopiero za 3 razem

reklama
Niektore to czuja od samego poczatku,tak jak moja znajoma.
ja tak wlasnie mialam :tak: zaszlam w ciaze w pierwszy dzien swiat rano ;-) a w sylwestra juz bylam pewna, ze jestem w ciazy. po prostu czulam to i tyle. dzien przed spodziewana miesiaczka zrobilam test ktory wyszedl pozytywny. dodam jeszcze, ze staralismy sie 3 miesiace. a skad wiem, kiedy dokladnie zaciazylam? maz byl od poczatku grudnia na szkolce w katowicach i przyjechal na swieta do domu :-D
agulka- moze wszystkie moje dzieci tez beda takie swiateczne jak twoje :-D:-D:-D

A fajny temat został poruszony :) kiedy Nasze Skarby zostały poczęte. My się staraliśmy o Kubusia pół roku, a został poczęty ok 13 grudnia :) w połowie mojego cyklu.

a to ponoc tylko pogarsza sprawe, bo zanim sie przewrocisz do gory nogami to zaciskasz miesnie i wyciskasz wszystko na zewnatrz.
:tak::tak::tak:

Wiem , że już amcie dosyc mojej REWII MODY, ale do tego jeszcze dokupiłam torebkę. Juz więcej nie będę Was zanudzac.
50% obniżka ceny 50% obniżka ceny / 3 - komory!! (418370019) - Aukcje internetowe Allegro

Adaś ma lekkie rozwolnienie, tzn. wczoraj i dziś po 3 kupole. Jak cos ugryzie to płacz, więc się domyslam, że to wina zębów.

reklama
Doti u na podobnie jak u Naomi z doszlismy do wniosku ze chcemy dzidzie i w listopadzie przestalam jest tabletki ok 22 listopada 27 dostalam miesiaczke i kolejnej juz nie dostalam wiec poszlo nam raz dwa
lekarz na wizycie powiedzial ze tak najczesciej jest ze po przestaniu tabletek szybciej w ciaze zajsc idzie i niektore przypadki bezplodnosci leczy sie wlasnie tableztkami anty...
To ryzykanci z Was, w takim momencie bardzo latwo o ciążę mnogą,bo jajeczkujesz jak dzika:-D My staraliśmy się miesiąc. Test robiłam 3 stycznia.
U nas niby wypogadza się.
Agulka
widzę,że poszłaś na całego:-D Torebka świetna:tak:

Do góry