reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Jak na razie to jestem na urlopie wychowawczym,zajmuję się córcią.A za rok zamierzam wrócić do pracy a małą planujemy wysłać do żłobka,będzie miała już dwa latka więc myślę że poradzi sobie.Mam taką nadzieję.

latwo u was zalatwic zlobek?

Nuśka, Donkat i inne odezwijcie się , J zrobił mi drinka i ZNÓW próbuje mnie upic.

co prawda maialm isc spac, ale poswiece sie:tak:
powiedz J, ze omamwiamy bardzo wazny temat i nie mozesz odejsc:-)

reklama
Jak juz kupowac to cały komplet: bluzkę, spodnie, buty i torebkę. Bileliznę to już jutro w sklepie kupuię;-)
Koniecznie:tak:w kolorze czerwonym, ma sie rozumiec, co by do butow pasowala;-):-p

witam kobietki!
my juz cali i szczesliwi w domku:-)
urlopik sie udal:tak:

siegnelam szczytu w ulewie i wietrze ( ponad 2000m npm:szok:). ledwo sie doczolgalam i o malo ducha nie wyzionelam, bo w dodatku 15min przed wejsciem na sama gore dostalam z wysilku@:angry: jednak uwielbiam sie tak zmeczyc jak pies i pozniej mic satysfakcje,a te urocze widoki rekompensuja wszelkie trudy:-) przyroda jest nieslychanie nieprawdopodobna:-)
szacuneczke Donkat, szacuneczek...ja to jestem len smierdzacy w kwestii wedrowek po gorach i najbardziej z nich lubie...widoki rozposcierajace sie z kolejki gorskiej hehe
Agnes - witaj, pisz i pytaj:tak::-)

poczecie Stanislawusa odbylo sie parwdopodobnie w wigilie, tzn po wigilii;-):-pChoc J twierdzi ze w sylwestra, jak sie 'godzilismy' po malej sprzeczce:-p...ale dokladnie to niewiadomo bo ja cykle mialam rozwleczone, nawet 60dniowe i w ogole to milalam sie leczyc na nieplodnosc...a tu TAKA niespodzianka.

Nie wiem jak w Bolandii ale pogoda w UK mnie nie rozpiszcza :crazy:, maz troche mi to rekompensuje;-) ale tez bidulek ma zapier...w pracy i pozno wraca. Ale Stas ma tyle radosci w obcowaniu z nim :-):-):-)ze az serce rosnie!

Koniecznie:tak:w kolorze czerwonym, ma sie rozumiec, co by do butow pasowala;-):-p

koniecznie koniecznie :-):-):-) czerwona bielizna czerwone buty hmmmm oj będzie się działo
szacuneczke Donkat, szacuneczek...ja to jestem len smierdzacy w kwestii wedrowek po gorach i najbardziej z nich lubie...widoki rozposcierajace sie z kolejki gorskiej hehe

:tak::tak::tak::tak::tak:
Nie wiem jak w Bolandii ale pogoda w UK mnie nie rozpiszcza :crazy:, maz troche mi to rekompensuje;-) ale tez bidulek ma zapier...w pracy i pozno wraca. Ale Stas ma tyle radosci w obcowaniu z nim :-):-):-)ze az serce rosnie!

Super też się cieszę jak miło coś takiego czytać ale oni są sobą za sobą stęsknieni to sobie chociaż troszkę odbiją tę rozłąkę.

reklama
Do góry